​​​​​​

Berend Botje Academie

Bij Berend Botje besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Via allerlei leuke, leerzame en interessante cursussen, workshops, trainingen en opleidingen bieden we de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van het meest actuele aanbod*. De cursussen vinden plaats in je eigen tijd, de kosten zijn voor Berend Botje. Op deze manier zorgen wij dat veel collega’s de cursussen kunnen volgen. Heb je vragen? Neem dan contact op via opleidingen@berendbotje.nl.

* Op dit moment worden de trainingen vanwege corona digitaal gegeven. Alleen de BHV en kinderEHBO cursussen worden in kleine groepjes gegeven.

Berend Botje Academie
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Workshop One Note

iedereen die met One Note werkt of gaat werken

Workshop One Note

One Note is de applicatie voor het maken van notities en deze delen met collega's. Ook is het een handige app om ideeën samen te brengen. Typ, schrijf, teken, en knip dingen van het web om je gedachten vast te leggen in een notitieblok.

Werk jij al met One Note of ben je van plan om dit meer te gaan doen? In deze workshop neem ik je mee door de wondere wereld van One Note.

Lees meer

Teams workshop: Deelnemer

Iedereen die deelneemt aan een Teams-bijeenkomst

Als deelnemer van Teams en OneNote ben je in staat om basisfuncties te gebruiken; Te kunnen vergaderen en chatten met Teams. In een vergadering weet je hoe je jezelf kan muten en de camera bedienen. Je kan chatgesprekken starten en weet hoe je bestanden moet opzoeken via teams. Je gebruikt OneNote om notities te maken en weet hoe je deze op moet maken.

Lees meer

Teams Workshop: Gebruiker

Iedereen die wel eens Teams gebruikt

Als gebruiker van Teams en One Note ben je in staat om verdere acties in Teams uit te voeren tijdens het chatten en vergaderen. Je weet hoe het chat lint werkt en kan een scherm delen. Je weet hoe je bestanden kunnen op zoeken, delen en downloaden. Ook ben je in staat om in One Note secties en pagina’s aan te leggen en een blad op te maken en de One Note te delen.

Lees meer

Teams Workshop: Organisator

Iedereen die wel eens een Teams bijeenkomst Organiseert

Als organisator van Teams en One Note ben je in staat om een vergadering te starten, presentatie te geven, whiteboard te gebruiken en notities en documenten te delen in de vergaderchats. 

Je weet hoe je efficiënt andere apps kan gebruiken en weet hoe je bestanden bewerkt en deelt.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.