​​​​​​

Cursusaanbod

Bij Berend Botje vinden we het belangrijk dat ook jij als medewerker jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom verzorgen wij veel trainingen en workshops.

 

Cursusaanbod

Personeel Gastouders

Webinar interactievaardigheid 'ontwikkelingsstimulering'

Gastouders

Bij iedere leeftijd en fase hoort een nieuwe ontwikkelingstaak. Ieder kind werkt aan zijn taken op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als een kind niet goed aan zijn ‘taak’ kan werken omdat hij daarvoor te weinig kansen of steun krijgt, kan de ontwikkeling vertragen of zelfs vastlopen. Het is dus belangrijk dat hij voldoende en op een bij de leeftijd passende manier wordt ondersteund, gestimuleerd en uitgedaagd.

Lees meer

KinderEHBO

Pedagogisch medewerkers en leidinggevenden

Eerste hulp kunnen verlenen aan kinderen is erg belangrijk. Jij bent degene die er als eerste bij is als er iets gebeurt op de groep. Daarom wil je natuurlijk weten wat je wel en juist niet moet doen wanneer hulp noodzakelijk is. Deze cursus KinderEHBO is bedoeld voor medewerkers die de cursus voor het eerst willen volgen, maar ook voor medewerkers die de cursus moeten herhalen om de geldigheid van hun EHBO-diploma te behouden.

Lees meer

BHV (medisch en brand) en Nikta kinderEHBO

Personeel

De BHV cursus medisch/brand en  kinder-EHBO bestaat uit één intensieve bijeenkomst.

Eerste hulp kunnen verlenen aan kinderen en volwassenen is erg belangrijk. Jij bent degene die er als eerste bij is als er iets gebeurt op de groep of op kantoor. Daarom wil je natuurlijk weten wat je wel, maar ook wat je niet moet doen wanneer hulp nodig is.

Bij het Brandgedeelte van de BHV cursus ligt het accent op ontruimen en blussen, waarbij de deurprocedure en de communicatie ook zullen worden besproken.

Deze cursus BHV (medisch/brand) en Nikta is bedoeld voor medewerkers die de cursus voor het eerst willen volgen, maar ook voor medewerkers die de cursus moeten herhalen om de geldigheid van hun EHBO-diploma te behouden.

Nog 12 plaatsen vrij
Lees meer

Cursus Pedagogiek voor nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

We vinden het belangrijk dat je als nieuwe medewerker goed ingewerkt wordt en dat je weet waar Berend Botje voor staat. Tijdens het sollicitatiegesprek is dit ook besproken. Deze cursus bestaat uit 5 avonden.

 

Lees meer