​​​​​​

Cursusaanbod

Berend Botje vindt ontwikkeling erg belangrijk. Daarom verzorgen wij veel trainingen en workshops.

Vanwege corona zijn we nog niet in de gelegenheid om de cursussen live te geven. Daarom zijn we druk bezig geweest om zoveel mogelijk cursussen toch digitaal te gaan geven. Wanneer het weer kan, zullen we weer over gaat tot de live trainingen.

Cursusaanbod

Personeel

Herhaling meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld

Pedagogisch medewerkers en leidinggevenden

In 2016 is de training meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld aan alle pedagogisch medewerkers aangeboden. Elke 2 jaar moet de training verplicht herhaald worden.

Lees meer

Informatie avond, verzorgd door het pensioenfonds

Iedereen

Hoe gaat het met uw pensioen?

De plannen voor morgen heeft u waarschijnlijk al gemaakt. Maar hoe ziet uw leven er op uw 67e uit? Dat is een stuk lastiger te voorspellen, maar erg belangrijk om bij stil te staan. De keuzes die u nú maakt, hebben namelijk gevolgen voor uw inkomen later. Daarom is het goed om te weten welke gebeurtenissen in uw leven invloed hebben op uw pensioen. En wat u zelf kunt doen om zaken goed te regelen.

 

 

Nog 17 plaatsen vrij
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.