​​​​​​

Cursusaanbod

Berend Botje vindt ontwikkeling erg belangrijk. Daarom verzorgen wij veel trainingen en workshops.

Vanwege corona zijn we nog niet in de gelegenheid om de cursussen live te geven. Daarom zijn we druk bezig geweest om zoveel mogelijk cursussen toch digitaal te gaan geven. Wanneer het weer kan, zullen we weer over gaat tot de live trainingen.

Cursusaanbod

Personeel

Hoe om te gaan met die ander die zo anders is dan jij?

Alle medewerkers

Om optimaal te kunnen samenwerken is het belangrijk te onderzoeken wie jij zelf bent en wie de ander is. In de praktijk werken we natuurlijk samen met mensen die heel anders zijn dan jijzelf wat soms kan leiden tot onbegrip en frustratie. Ook privé kan dit nogal eens een uitdaging zijn. Tijdens deze trainingsavond krijg je middels een kleine zelfassessment inzicht in wie jij bent en ook in wie de ander is. Dit is een van de weinige trainingen waarin we lekker gaan generaliseren door elkaar in hokjes te duwen om te kunnen begrijpen waar mogelijk onbegrip en/of frustratie uit vandaan kan komen. Uiteraard krijg je handvatten mee hoe om te gaan met die ander die zo anders is dan jij.

Lees meer Deze cursus is vol!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.