​​​​​​

Van perfectionist naar optimalist

Voor wie

Alle medewerkers

Inhoudelijke informatie

Ben jij een perfectionist of ben je meer een optimalist? En als je nu meer de perfectionist bent, hoe verhoudt zich dat nu in de samenwerking met een optimalist? En hoe werkt dat andersom: een optimalist die samenwerkt met een perfectionist?

Deze cursus geeft je inzichten in wie jij bent en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van mensen die anders zijn dan jij. Een belangrijke vraag daarin is: wanneer ben jij tevreden? Ben je tevreden als iets helemaal perfect is? Houd je graag alle touwtjes zelf in handen? Laten mensen graag dingen aan je over, omdat ze weten dat het dan perfect gebeurt? Helaas is perfectionisme de belangrijkste oorzaak van stressklachten die je soms belemmeren alles uit je werk en je leven te halen. Tijdens deze avond leer je hoe daarmee om te gaan om zo je mogelijkheden beter te benutten. Ook wanneer je geen perfectionist denkt te zijn biedt deze workshop je veel inzichten in jouw persoonlijke gedrag en dat van mensen om je heen.

Van perfectionist naar optimalist
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.