​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Buitenschoolse opvang in Opmeer

Wist je dat Berend Botje op maar liefst vier verschillende locaties buitenschoolse opvang aanbiedt in de gemeente Opmeer? Zo is er altijd wel een Berend Botje bij jou in de buurt! 

Je kind kan zowel voor als na school bij ons terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang ligt de nadruk nog steeds op spelen en niet op onderwijs. Dat sluit niet uit dat als de kinderen dit willen, we samen met de andere kinderen werken aan een project voor school. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten. Met elkaar zorgen we voor een onvergetelijke periode op de bso!

Elke BSO locatie van Berend Botje biedt iets bijzonders.

Kindercentrum Opmeer
Op deze locatie aan de Burgemeester Heijmansstraat 8 in Hoogwoud bieden wij hele dagopvang en buitenschoolse opvang in meerdere groepen. Regelmatig organiseren we activiteiten zoals knutselen, sport-en-spel, theater en muziek. De bso maakt gebruik van het atelier, het kinderkookcafé en de extra speelruimte in de centrale hal van het kindercentrum. De groepen bezoeken regelmatig het nabijgelegen park waar je fijn kunt spelen op het pannaveldje. 

BSO De Akker/Boevenhoeve
Deze buitenschoolse opvang locatie van Berend Botje is gevestigd in een grote, lichte ruimte in Basisschool De Akker, Meibloem 46 in Opmeer. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust samen spelen, leren en ontdekken. De school en de BSO werken nauw met elkaar samen. Zo worden jaarlijks terugkerende evenementen als Sinterklaas of het voorleesontbijt gezamenlijk geopend en afgesloten. Dit bevordert onder meer de doorgaande leerlijn.  

BSO Wulfram 
Op BSO De Wulfram zitten kinderen vanaf 7 jaar. Het accent ligt op sport, spel, creativiteit, muziek en kunst. Samen met de kinderen wordt er per twee maanden een programma met workshops, sportieve en creatieve activiteiten samengesteld. We organiseren workshops zoals zelfverdediging, theater, streetdance en kunst. Deze workshops worden begeleid door professionals uit het desbetreffende vakgebied. Daarnaast is er ook voldoende vrije tijd en is er een ruim aanbod van andere naschoolse activiteiten dat past bij de behoeften van het kind.

BSO De Kikkerhoek
De buitenschoolse opvang van Berend Botje De Kikkerhoek is gevestigd in een mooie ruimte in basisschool Petrus Canisius in De Weere. De school grenst aan uitgestrekte weilanden en beschikt over een groot schoolplein met pannaveld, zandbak en diverse klim- en klautertoestellen. Er is dus altijd wel een reden om lekker naar buiten te gaan!

Binnenkijken
Wil je onze locaties eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.