Aanmelden kinderopvang!

Buitenschoolse opvang (bso)

Vanaf het moment dat jouw kind naar de basisschool gaat, kun je hem of haar inschrijven voor de buitenschoolse opvang. Dit is een opvang voor kinderen tussen de vier en dertien jaar en vindt voor, tussen en na schooltijd plaats. Maar ook buiten schooldagen om biedt Kinderopvang Berend Botje opvang aan basisschoolkinderen aan op de bso.

Buitenschoolse opvang (bso)

Buitenschoolse opvang en de basisschool

Berend Botje werkt goed samen met diverse basisscholen. Hierbij zorgen we er samen met de school voor dat er een goede aansluiting is en dat we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw kind. Bij de buitenschoolse opvang van Berend Botje haken we aan bij het thema van de school en is er voldoende ruimte om te spelen. Er is buiten alle activiteiten om ook ruimte voor rust.

Soorten buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bestaat uit drie soorten opvang:

  1. Voor schooltijd: dit is opvang voordat school begint. Vanaf 7 uur ’s ochtends kan jouw kindje terecht bij de buitenschoolse opvang van Berend Botje.
  2. Tussenschoolse opvang: ook tijdens de lunchpauze kan jouw kind overblijven bij Berend Botje.
  3. Na schooltijd: als de lessen voorbij zijn en de school uit is, vangen wij jouw kind op. De naschoolse opvang is tot 18:30.

Naast bovenstaande opvangvormen biedt Berend Botje ook buitenschoolse opvang tijdens studiedagen, vergaderdagen en schoolvakanties. In de vakanties hebben we speciale programma’s vol leuke activiteiten en uitjes.

Wat kost buitenschoolse opvang?

Je kunt bij de buitenschoolse opvang van Berend Botje kiezen tussen twee opties: het comfortpakket of het schoolwekenpakket. Bij het comfortpakket is vakantieopvang inbegrepen. Bij het schoolwekenpakket is de vakantieopvang niet inbegrepen. Alleen tijdens roostervrije dagen is de naschoolse opvang inbegrepen. Bij alle buitenschoolse opvangvormen is het eten en drinken inbegrepen. Ook het vervoer en uitstapjes zijn inclusief.

Ben je benieuwd wat buitenschoolse opvang van Berend Botje kost? Door de kinderopvangtoeslag valt de eigen bijdrage vaak erg mee. Reken de kosten van buitenschoolse opvang in jouw situatie gemakkelijk uit via onze kostenindicatie.

Heb je vragen over buitenschoolse opvang of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 088 – 2337000 of stuur ons een berichtje.

Zoek een bso in jouw buurt:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.