Aanmelden kinderopvang!

(TIP) Ben je tevreden? Vertel het door!

Goed om te weten: als jij een nieuwe klant of gastouder aanbrengt, ontvang je een (gratis) cadeau! Het is heel simpel. Vul samen met iemand die interesse heeft in kinderopvang of iemand die gastouder wil worden de cadeau-actiekaart in. Dit kan een vriendin, buurvrouw of kennis zijn. Zodra wij haar/zijn aanmelding hebben ontvangen, ontvang jij een mooi cadeau!

Vertel het door & vertel het ons!

Ben je tevreden over de kinderopvang van Berend Botje? Vertel dit dan verder! Of ken je iemand waarvan je denkt dat ze geschikt is om gastouder bij ons te worden, dan horen wij dat graag van je. Ook voor de aanmelding van een nieuwe gastouder ontvang je van ons een mooi cadeau!

Vul de cadeau-actiekaart in

Het enige wat je hoeft te doen is met jouw vriend(in) of kennis de cadeau-actiekaart in te vullen. Deze is op al onze locaties te verkrijgen. Vraag er gerust één aan onze medewerkers op de groep of aan je bemiddelingsmedewerker. De ingevulde kaart kun je inleveren op één van onze locaties of stuur hem op naar: Kinderopvang Berend Botje, Postbus 4093, 1620 HB Hoorn. Je kunt de kaart ook scannen en mailen naar bmwsecretariaat@berendbotje.nl

 

Kies je cadeau!

Je kunt kiezen uit verschillende leuke cadeaus, zoals: babyspeelgoed, Duplo/Lego, Playmobil, een (voor)leesboek of een bordspel.

Digitaal aanmelden

Aanmelden voor deze actie kan ook digitaal. Stuur een mail met de volgende gegevens naar bmwsecretariaat@berendbotje.nl (o.v.v. cadeau-actiekaart):

Jouw gegevens:
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
Evt. locatie / naam gastouder

Gegevens van nieuwe klant/gastouder:
Naam
Woonplaats
Telefoonnummer
Gewenste locatie / plaats gastouder

Keuze voor jouw cadeau:
Babyspeelgoed  / Duplo-Lego / Playmobil / (voor) leesboek / bordspel
Het cadeau is voor een: meisje / jongen van … jaar.

Bedankt voor je hulp!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.