​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Meepraten en meedenken over kwaliteit

Ouders en gastouders hebben bij Berend Botje een belangrijke stem. Wij luisteren graag naar jullie meningen, wensen en ervaringen over opvoedkundig beleid en de kwaliteit van de opvang en de organisatie. Zo blijft Berend Botje alert en kunnen we ons aanbod goed afstemmen op de verwachtingen en ideeën van onze klanten.

De ouders en gastouders zijn vertegenwoordigd in de Oudercommissie Gastouderbureau. Deze commissie is ook vertegenwoordigd in de Centrale Oudercommissie van Kinderopvang Berend Botje.

Leden gezocht

Wil je meedenken, adviseren en organiseren? We zoeken nog leden (ouders) én een adviseur (gastouder) voor de Oudercommissie Gastouderbureau. Aanmelden of meer informatie opvragen kan bij Corine Zunnebeld, via c.zunnebeld@berendbotje.nl of bel 088-2337055.

Ook via het contactformulier kun je opmerkingen, suggesties en ideeën doorgeven en/of je aanmelden als lid van de oudercommissie.

De huidige samenstelling van de Oudercommissie Gastouderbureau

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.