​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Meepraten en meedenken over kwaliteit

Berend Botje vindt de stem en inbreng van elke ouder belangrijk. Jullie mening wordt zeer op prijs gesteld. Daarom:

  • Heeft iedere locatie een eigen oudercommissie
  • Is er daarnaast een centrale oudercommissie waarin uit alle oudercommissies een vertegenwoordiger is die regelmatig gezamenlijk overleggen.

Wat doen de oudercommissies?

  • De oudercommissies overleggen met en adviseren het management van Berend Botje.
  • Ze geven informatie richting de ouders en zijn ook een aanspreekpunt voor hen.
  • Ze organiseren in samenwerking met Berend Botje verschillende evenementen en activiteiten, zoals themabijeenkomsten en informatieavonden

Word jij ook lid van de oudercommissie?

Lid zijn van de oudercommissie is erg leuk en leerzaam. Je doet nieuwe bestuurlijke ervaring op en je breidt je netwerk uit. Je bent meer betrokken bij de kinderopvang van je kind en je kunt in samenwerking met Berend Botje meedenken over het verbeteren van de opvang.

De oudercommissie heeft drie vergaderingen per jaar en daarnaast kost het je circa 1 tot 1,5 uur per kwartaal voor adviezen (lezen en reageren).  Lijk dit jou leuk en zou je ons graag willen helpen? Meld je dan aan voor de oudercommissie!

Contact en aanmelden

Wij luisteren graag naar jullie. Via het contactformulier kun je opmerkingen, suggesties en ideeën doorgeven en/of je aanmelden als lid van een van de oudercommissies. Ook kun je terecht bij de leidinggevende van je locatie voor meer informatie. Je kunt ook een keer geheel vrijblijvend een vergadering bijwonen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.