Aanmelden kinderopvang!

Rondleiding aanvragen

Maak via onderstaand formulier een persoonlijke afspraak. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Momenteel zijn niet alle locaties geopend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer informatie over gastouderopvang? Kom dan tijdens kantooruren langs op ons centraal bureau in Zwaag voor een informatief gesprek.

Ja, ik wil graag een rondleiding:

Naam *
Locatie *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Heeft u een voorkeur voor dag/datum/tijd?
Ik ga akkoord met jullie privacystatement. Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt Kinderopvang Berend Botje alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Dit kunnen gegevens zijn zoals naam, adres, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kinderopvang Berend Botje houdt zich dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.