Aanmelden kinderopvang!

Rondleiding aanvragen

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Kom je liever niet langs maar wil je toch een indruk krijgen van de locatie? Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen. Vul dan bij  ‘voorkeur dag/datum/tijd’ in dat het gaat om een digitale rondleiding. 

Wil je meer informatie over gastouderopvang? Dan gaan we graag met je in gesprek op ons centraal bureau in Zwaag of per telefoon: 088 233 7140. Wanneer je langs wil komen, kun je gebruik maken van onderstaand formulier om een afspraak te maken.

Coronamaatregelen
Tijdens de rondleiding houden wij ons aan de richtlijnen rondom het coronavirus. We heten je welkom, maar geven geen hand en houden 1,5 meter afstand. Mocht je onverhoopt op de dag van de afspraak (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken.

Ja, ik wil graag een rondleiding:

Naam *
Locatie *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Heeft u een voorkeur voor dag/datum/tijd?
Ik ga akkoord met jullie privacystatement. Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt Kinderopvang Berend Botje alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Dit kunnen gegevens zijn zoals naam, adres, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kinderopvang Berend Botje houdt zich dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.