​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Rondleiding aanvragen

Digitale rondleiding
Om de veiligheid van de kinderen en onze medewerkers te waarborgen, geven wij momenteel de voorkeur aan een digitale rondleiding op de locatie van jouw keuze. Via Whatsapp bellen leidt de leidinggevende van de locatie je rond en laat ze je via het beeldscherm alle ruimten zien. Onze ervaring is dat beeldbellen goed werkt en dat je op deze manier een goede indruk kunt krijgen van onze locaties en de werkwijze en visie van Berend Botje.

Je kunt via onderstaand formulier een afspraak voor een digitale rondleiding maken.

Korte rondleiding buiten breng -en haaltijden of na sluitingstijd
Bij uitzondering kun je een rondleiding op locatie krijgen. Een korte rondleiding vindt dan op afspraak plaats buiten breng- en haaltijden of na sluitingstijd. We hanteren uiteraard onze coronamaatregelen, want ieders veiligheid staat voorop. Mocht je onverhoopt op de dag van de afspraak (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken. We vragen je bij het onderstaande formulier bij  ‘voorkeur dag/datum/tijd’ in te vullen dat het een persoonlijke rondleiding op locatie betreft. 

Gastouderopvang
Wil je meer informatie over gastouderopvang? Dan gaan we graag met je in gesprek op ons centraal bureau in Zwaag of per telefoon: 088 233 7140. Wanneer je langs wil komen, kun je gebruik maken van onderstaand formulier om een afspraak te maken.


Ja, ik wil graag een (digitale) rondleiding:

Naam *
Locatie *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Heeft u een voorkeur voor dag/datum/tijd?
Ik ga akkoord met jullie privacystatement. Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt Kinderopvang Berend Botje alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Dit kunnen gegevens zijn zoals naam, adres, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kinderopvang Berend Botje houdt zich dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.