Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod

Bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren wij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op! Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele workshops en cursussen voor gastouders en (aanstaande) ouders.

Als professionele organisatie dragen we ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

EHBO-workshop - Enkhuizen - 4 juni 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij BSO en Peuterspeelgroep Flosbeugel.

Lees meer

Thema-avond ‘Interactief voorlezen’ voor ouders en gastouders - 18 september 2019

Ouders en gastouders

In samenwerking met de bibliotheek Hoorn organiseren we deze boeiende en leerzame avond. Een medewerker educatie van de bibliotheek gaat dieper in op het belang en de vaardigheden van het interactieve voorlezen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

 

Lijkt je dit interessant? Lees dan snel verder.

Lees meer

Thema-avond ‘Prikkelverwerking voor (onrustige) baby's’ voor ouders en gastouders - 27 juni 2019

Ouders en gastouders

Kim Vervuurt, medisch pedagogisch zorgverlener bij het Zaans Medisch Centrum en schrijfster van het boek ‘PrikkelProofPlan’, verzorgt deze boeiende avond.

De avond is gratis voor ouders en gastouders bij het gastouderbureau.

Lees meer

Zwangerschaps- & newborn fotoshoot Hoogwoud - 15 juni

(aanstaande) ouders

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van.
Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie
nodigen je uit om op zaterdag 15 juni een gratis foto te laten maken op ons Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud.

Lees meer

Vlechtworkshop - De Goorn - 20 juni 2019

Ouders

Altijd al meer willen leren dan een simpele vlecht? Kom dan naar onze vlechtworkshop op donderdag 20 juni bij Berend Botje in De Goorn! 

Lees meer

EHBO-workshop – Hoorn – 26 juni 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op woensdag 26 juni een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij BSO Stadsspeeltuin in Hoorn.

Lees meer