​​​​​​

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod

Bij Berend Botje organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen. Maar ook leerzame workshops, cursussen en webinars! Op deze pagina kun je je inschrijven voor onze activiteiten.

Tijdens de kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen kun je kennis maken met onze opvang en een indruk krijgen van de opvanglocaties. Als professionele organisatie dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen via onze cursussen en workshops. Want bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders.

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Workshop babymassage bij Kindercentrum De Goorn

voor ouders

Op dinsdag 7 juni van 10:00 tot 11:00 uur kun jij samen met je baby deelnemen aan de workshop babymassage. De workshop wordt gegeven door Marja Groot-Buter van De Kleine Vlinders babymassage & kindercoaching.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.