​​​​​​

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod

Bij Berend Botje organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen. Maar ook leerzame workshops, cursussen en webinars! Op deze pagina kun je je inschrijven voor onze activiteiten.

Tijdens de kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen kun je kennis maken met onze opvang en een indruk krijgen van de opvanglocaties. Als professionele organisatie dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen via onze cursussen en workshops. Want bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders.

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Kijkavond Kindercentrum Den Ilp - maandag 5 juli 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Den Ilp? Kom dan langs tijdens de kijkavond op maandag 5 juli 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Lees meer

Kijkavond Kindercentrum Opmeer - dinsdag 22 juni 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Opmeer? Kom dan langs tijdens de kijkavond op dinsdag 22 juni 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Lees meer

Webinar Mediagebruik (gratis deelname)

(Aanstaande) ouders

Hoe belangrijk we spelen, buitenspelen, met andere kinderen spelen, lezen, knutselen, dansen en bewegen ook vinden… Je ontkomt er niet aan dat kinderen daarnaast ook in aanraking komen met media. Thuis, bij vriendjes maar ook op school of op de opvang. Kinderen weten niet anders en groeien op in een wereld die steeds digitaler wordt.

Lees meer

Kijkavond Kindercentrum De Goorn - woensdag 23 juni 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum De Goorn? Kom dan langs tijdens de kijkavond op woensdag 23 juni 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.