Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod

Bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren wij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op! Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele workshops en cursussen voor gastouders en (aanstaande) ouders.

Als professionele organisatie dragen we ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Thema-avond 'Kinderen met autistische kenmerken' - Zwaag - 6 februari 2020

Gastouders en ouders van Berend Botje

Op speciaal verzoek organiseren we voor de tweede keer de thema-avond ‘Omgaan met kinderen met autistische (ASS) kenmerken’.
Tijdens deze thema-avond bespreken we wat de meest voorkomende vormen en kenmerken zijn van autisme. Hoe ziet de wereld er voor iemand met autisme uit?

Lees meer

Zwangerschaps- & New Born fotoshoot in Hoorn

Zwangeren en ouders van newborns

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur(hetfotoavontuur.nl/) nodigen je uit om op  25 januari 2020 een gratis foto te laten maken op ons Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd!

Lees meer

Zwangerschaps- & New Born fotoshoot in Oosthuizen - 1 februari

Zwangeren en ouders van newborns

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur(hetfotoavontuur.nl/) nodigen je uit om op  1 februari 2020 een gratis foto te laten maken bij ons Kinderdagverblijf Oosthuizen! 

Lees meer

Workshop babymassage - Oosthuizen - 28 maart 2020

ouders

Berend Botje Oosthuizen organiseert voor alle ouders met een baby tot 9 maanden een leuke workshop babymassage. Deze workshop is op zaterdag 28 maart van 9:30 tot 10:30 uur en wordt gegeven voor Marja van De Kleine Vlinders. Met babymassage versterk je de band met je baby. Na de workshop ontvang je een vrijblijvende rondleiding door ons kinderdagverblijf. Ook ontvangt elke deelnemer een gratis goodiebag! 

Lees meer

EHBO-workshop - Edam-Volendam - 25 februari 2020

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 25 februari een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij ons Kindercentrum Edam-Volendam.

Lees meer

EHBO-workshop - Landsmeer - 4 maart 2020

EHBO-workshop - Landsmeer - 4 maart 2020

Eén van de ervaren docenten van bhv-4-you geeft de workshop over baby- en kinder- EHBO en reanimatie. De docent doet dat bevlogen en deskundig. Onderwerpen die aan bod komen zijn: verstikken en verslikken, vergiftiging, brandwonden, wonden, kleine ongevallen, verbinden en de stabiele zijligging.

Lees meer

Gratis EHBO workshop bij baby's en kinderen in Hoorn

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons Kindercentrum Hoorn-Centrum. 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.