Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod

Bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren wij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op! Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele workshops en cursussen voor gastouders en (aanstaande) ouders.

Als professionele organisatie dragen we ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

EHBO-workshop - Enkhuizen - 29 oktober 2018

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kinderdagverblijf Enkhuizen, Sebastiaan Centenweg 199.

Lees meer

High tea - Enkhuizen - 16 november 2018

(Aanstaande) moeders

Kom naar de gezellige high tea bij Kinderdagverblijf Enkhuizen! Een avond met workshops, lekkere hapjes en verschillende theesoorten. Onze pedagogisch medewerkers laten je graag het kinderdagverblijf zien voordat we aan tafel gaan. Hierbij krijg je een goede indruk van het kinderdagverblijf en kan je al je vragen stellen.

Lees meer