Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod

Bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren wij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op! Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele workshops en cursussen voor gastouders en (aanstaande) ouders.

Als professionele organisatie dragen we ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Workshop "De kracht van positieve woorden" - 13 september

(aanstaande) ouders en gastouders van ons gastouderbureau

WORKSHOP 'DE KRACHT VAN POSITIEVE WOORDEN'

Een interessante en interactieve workshop over het effect van positieve woorden in de omgang met kinderen. Hoe kun je zinnen ombuigen, zodat je praat in termen van gewenst gedrag? Wat is het effect op het gedrag en de ontwikkeling van kinderen? Wat doet het met het zelfvertrouwen?
Het is een avond vol praktische tips, enthousiast en boeiend gebracht.  Luce Mols, bemiddelingsmedewerker en trainer bij Kinderopvang Berend Botje, verzorgt deze interactieve avond.

Lees meer

EHBO-workshop - De Minimolen Benningbroek - 19 september 2018

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Peuterspeelgroep De Minimolen Benningbroek, Kreek 14.

Lees meer