Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod

Bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders. Daarom organiseren wij regelmatig leerzame en leuke workshops, die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op! Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele workshops en cursussen voor gastouders en (aanstaande) ouders.

Als professionele organisatie dragen we ook graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Welkom bij het cursus & activiteiten aanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

EHBO-workshop - Hoorn-Kersenboogerd - 14 mei 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd, Dubloen 98. 

Lees meer

EHBO workshop - Oostzaan - 24 mei 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons Kindercentrum Oostzaan, De Haal 44 Oostzaan.

Lees meer

Zwangerschaps- & new born fotoshoot - Hoorn - 26 mei 2018

(aanstaande) ouders

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie (facebook.com/saskiabonfotografie/) nodigen je uit om op zaterdag 26 mei een gratis foto te laten maken in MFA De Kreek in Zwaag.

Lees meer

Zwangerschaps- & new born fotoshoot - Opmeer - 9 juni 2018

(aanstaande) ouders

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie (facebook.com/saskiabonfotografie/) nodigen je uit om op zaterdag 9 juni een gratis foto te laten maken op ons kinderdagverblijf in Opmeer.

Lees meer

Vlechtworkshop - Pippeloentje Onderdijk - 28 mei 2018

Ouders

Altijd al meer willen leren dan een simpele vlecht? Kom dan naar de vlechtworkshop op maandag 28 mei bij Peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk

Lees meer

EHBO-workshop - Hoorn-Centrum - 18 juni 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kindercentrum Hoorn-Centrum, Lambert Meliszweg 1. 

Lees meer