​​​​​​

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod

Bij Berend Botje organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen. Maar ook leerzame workshops, cursussen en webinars! Op deze pagina kun je je inschrijven voor onze activiteiten.

Tijdens de kijkavonden, meespeelochtenden en open dagen kun je kennis maken met onze opvang en een indruk krijgen van de opvanglocaties. Als professionele organisatie dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen via onze cursussen en workshops. Want bij Berend Botje vinden we ontwikkeling belangrijk. Zowel van de kinderen als van onze medewerkers, gastouders en (aanstaande) ouders.

Welkom bij het cursus- & activiteitenaanbod
Bekijk het volledig aanbod

Highlights:

Meespeelochtend Peuterspeelgroep Rangers in Grootebroek

(aanstaande) peuters

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje in Grootebroek! Op dinsdag 11 oktober houden wij een meespeelochtend. Hier kun je samen met je peuter kennismaken met onze peuterspeelgroep. 

Lees meer