Ons aanbod

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Lees meer

Zwangerschaps- & New Born fotoshoot in Hoorn

Zwangeren en ouders van newborns

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur(hetfotoavontuur.nl/) nodigen je uit om op  25 januari 2020 een gratis foto te laten maken op ons Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd!

Lees meer

Zwangerschaps- & New Born fotoshoot in Oosthuizen - 1 februari

Zwangeren en ouders van newborns

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur(hetfotoavontuur.nl/) nodigen je uit om op  1 februari 2020 een gratis foto te laten maken bij ons Kinderdagverblijf Oosthuizen! 

Nog 4 plaatsen vrij
Lees meer

Gratis EHBO workshop bij baby's en kinderen in Hoorn

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons Kindercentrum Hoorn-Centrum. 

Nog 13 plaatsen vrij
Lees meer

Thema-avond 'Kinderen met autistische kenmerken' - Zwaag - 6 februari 2020

Gastouders en ouders van Berend Botje

Op speciaal verzoek organiseren we voor de tweede keer de thema-avond ‘Omgaan met kinderen met autistische (ASS) kenmerken’.
Tijdens deze thema-avond bespreken we wat de meest voorkomende vormen en kenmerken zijn van autisme. Hoe ziet de wereld er voor iemand met autisme uit?

Nog 3 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop - Edam-Volendam - 25 februari 2020

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 25 februari een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij ons Kindercentrum Edam-Volendam.

Nog 7 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop - Landsmeer - 4 maart 2020

EHBO-workshop - Landsmeer - 4 maart 2020

Eén van de ervaren docenten van bhv-4-you geeft de workshop over baby- en kinder- EHBO en reanimatie. De docent doet dat bevlogen en deskundig. Onderwerpen die aan bod komen zijn: verstikken en verslikken, vergiftiging, brandwonden, wonden, kleine ongevallen, verbinden en de stabiele zijligging.

Nog 18 plaatsen vrij
Lees meer

Workshop babymassage - Oosthuizen - 28 maart 2020

ouders

Berend Botje Oosthuizen organiseert voor alle ouders met een baby tot 9 maanden een leuke workshop babymassage. Deze workshop is op zaterdag 28 maart van 9:30 tot 10:30 uur en wordt gegeven voor Marja van De Kleine Vlinders. Met babymassage versterk je de band met je baby. Na de workshop ontvang je een vrijblijvende rondleiding door ons kinderdagverblijf. Ook ontvangt elke deelnemer een gratis goodiebag! 

Nog 8 plaatsen vrij
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.