Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders Personeel

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 23 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop - Enkhuizen - 29 oktober 2018

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kinderdagverblijf Enkhuizen, Sebastiaan Centenweg 199.

Nog 12 plaatsen vrij
Lees meer

High tea - Enkhuizen - 16 november 2018

(Aanstaande) moeders

Kom naar de gezellige high tea bij Kinderdagverblijf Enkhuizen! Een avond met workshops, lekkere hapjes en verschillende theesoorten. Onze pedagogisch medewerkers laten je graag het kinderdagverblijf zien voordat we aan tafel gaan. Hierbij krijg je een goede indruk van het kinderdagverblijf en kan je al je vragen stellen.

Nog 17 plaatsen vrij
Lees meer

Meldcode Kindermishandeling - 19 november 2018

Alle geïnteresseerden

Iedereen kan iets betekenen voor een kind dat opgroeit in een onveilige thuissituatie. Zelfs een klein gebaar kan een groot verschil maken. Door te delen wat jij doet als je je zorgen maakt om een kind, moedig je anderen aan ook iets te doen.

Nog 18 plaatsen vrij
Lees meer