Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 56 plaatsen vrij
Lees meer

Vlechtworkshop - Enkhuizen - 7 mei 2019

Ouders

Altijd al meer willen leren dan een simpele vlecht? Kom dan naar onze vlechtworkshop op dinsdag 7 mei bij Berend Botje in Enkhuizen. 

Nog 6 plaatsen vrij
Lees meer

Workshop Babytaal en Babygebaren - Den Ilp - 9 mei 2019

(aanstaande) ouders

Wil je beter leren communiceren met je baby of peuter en sneller begrijpen wat er met je kindje aan de hand is? Op donderdag 9 mei organiseert Kindercentrum Berend Botje Den Ilp een gratis workshop 'Babytaal en babygebaren' voor alle aanstaande ouders en ouders van kinderen tot 2 jaar!

Nog 16 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop Oosthuizen - 9 mei 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij kinderdagverblijf Oosthuizen.

Nog 2 plaatsen vrij
Lees meer

Workshop babymassage - Hoogwoud - 11 mei

ouders

Sinds kort heeft Kindercentrum Opmeer een speciale groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Om ouders kennis te laten maken met deze nieuwe groep organiseert zij op zaterdag 11 mei van 11:00 - 12:00 uur een gratis workshop babymassage. De locatie is Burgemeester Heijmansstraat 8 in Hoogwoud.

Nog 3 plaatsen vrij
Lees meer

Ladies Night - Hoorn-Huesmolen - 15 mei 2019

(aanstaande) ouders

Om alle mama’s in het zonnetje te zetten organiseren we op woensdag 15 mei een Ladies Night! Van 19:00 tot 22:00 uur ben je van harte welkom voor een avond vol gezellige en interessante workshops. Ook is er een high tea met heerlijke hapjes, kunnen je haren en make-up worden gedaan om vervolgens een mooie foto te laten maken!

Nog 12 plaatsen vrij
Lees meer

Workshop 'Gezond leven kun je leren' - Hoorn-Kersenboogerd - 15 mei

ouders

Welke eerste hapjes zijn geschikt voor je baby en wanneer begin je daarmee? Hoe krijg je je moeilijke eter zover dat hij zijn bordje leeg eet? En wat ís gezonde voeding nu eigenlijk?

Nog 38 plaatsen vrij
Lees meer

Workshop 'De kracht van positieve woorden' - Andijk - 16 mei

(Aanstaande) ouders

Een interessante en interactieve workshop over het effect van positieve woorden in de omgang met kinderen.

Nog 13 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop - Enkhuizen - 4 juni 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij BSO en Peuterspeelgroep Flosbeugel.

Nog 20 plaatsen vrij
Lees meer