Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders

EHBO-workshop – Enkhuizen – 29 oktober 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 29 oktober een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij ons Kinderdagverblijf Enkhuizen.

Lees meer Deze cursus is vol! Zet mij op de reservelijst

EHBO-workshop - Wognum - 4 november 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op maandag 4 november een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij Peuterspeelgroep De Speulboet in Wognum.

Nog 12 plaatsen vrij
Lees meer

Thema-avond ‘Spraaktaalontwikkeling’ voor ouders en gastouders - 6 november 2019

Ouders en gastouders

Spraak taalontwikkeling bij kinderen is van grote invloed op de algehele ontwikkeling van kinderen en op hun welbevinden. De meeste kinderen lijken als vanzelf te leren praten. Er zijn echter ook kinderen die daar meer moeite mee hebben. Leren praten is een ingewikkeld proces en ouders en andere opvoeders spelen in dit proces een belangrijke rol. Als het leren praten niet zo vanzelfsprekend verloopt als verwacht, dan gaat men zich zorgen maken en proberen het kind met de beste bedoelingen te stimuleren om te praten. Dit heeft alleen niet altijd het gewenste effect.

Nog 3 plaatsen vrij
Lees meer

EHBO-workshop - Hoorn-Kersenboogerd - 21 november 2019

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op donderdag 21 november er een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop wordt gegeven bij ons Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd.

Nog 18 plaatsen vrij
Lees meer

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 35 plaatsen vrij
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.