​​​​​​

Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders

Kijkavond Kindercentrum Opmeer - dinsdag 22 juni 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Opmeer? Kom dan langs tijdens de kijkavond op dinsdag 22 juni 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Nog 7 plaatsen vrij
Lees meer

Kijkavond Kindercentrum De Goorn - woensdag 23 juni 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum De Goorn? Kom dan langs tijdens de kijkavond op woensdag 23 juni 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Nog 8 plaatsen vrij
Lees meer

Webinar Mediagebruik (gratis deelname)

(Aanstaande) ouders

Hoe belangrijk we spelen, buitenspelen, met andere kinderen spelen, lezen, knutselen, dansen en bewegen ook vinden… Je ontkomt er niet aan dat kinderen daarnaast ook in aanraking komen met media. Thuis, bij vriendjes maar ook op school of op de opvang. Kinderen weten niet anders en groeien op in een wereld die steeds digitaler wordt.

Lees meer

Kijkavond Kindercentrum Den Ilp - maandag 5 juli 2021

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Den Ilp? Kom dan langs tijdens de kijkavond op maandag 5 juli 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Nog 8 plaatsen vrij
Lees meer

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 5 plaatsen vrij
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.