Ons aanbod

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 15 plaatsen vrij
Lees meer

Zwangerschaps- & New Born fotoshoot in Hoorn

Zwangeren en ouders van newborns

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur(hetfotoavontuur.nl/) nodigen je uit om op  25 januari 2020 een gratis foto te laten maken op ons Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd!

Nog 8 plaatsen vrij
Lees meer

Thema-avond 'Kinderen met autistische kenmerken' - Zwaag - 6 februari 2020

Gastouders en ouders van Berend Botje

Op speciaal verzoek organiseren we voor de tweede keer de thema-avond ‘Omgaan met kinderen met autistische (ASS) kenmerken’.
Tijdens deze thema-avond bespreken we wat de meest voorkomende vormen en kenmerken zijn van autisme. Hoe ziet de wereld er voor iemand met autisme uit?

Nog 11 plaatsen vrij
Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.