Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Lees meer

Workshop "De kracht van positieve woorden" - 13 september

(aanstaande) ouders en gastouders van ons gastouderbureau

WORKSHOP 'DE KRACHT VAN POSITIEVE WOORDEN'

Een interessante en interactieve workshop over het effect van positieve woorden in de omgang met kinderen. Hoe kun je zinnen ombuigen, zodat je praat in termen van gewenst gedrag? Wat is het effect op het gedrag en de ontwikkeling van kinderen? Wat doet het met het zelfvertrouwen?
Het is een avond vol praktische tips, enthousiast en boeiend gebracht.  Luce Mols, bemiddelingsmedewerker en trainer bij Kinderopvang Berend Botje, verzorgt deze interactieve avond.

Lees meer

EHBO-workshop - De Minimolen Benningbroek - 19 september 2018

(Aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Peuterspeelgroep De Minimolen Benningbroek, Kreek 14.

Lees meer