Ons aanbod


(Aanstaande) ouders Gastouders

EHBO-workshop - Den Ilp - 25 april 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kindercentrum Den Ilp, Den Ilp 88. 

Lees meer

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Lees meer

EHBO workshop - Enkhuizen - 3 mei 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons kinderdagverblijf in Enkhuizen, Sebastiaan Centenweg 199.

Lees meer

EHBO-workshop - Hoorn-Kersenboogerd - 14 mei 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd, Dubloen 98. 

Lees meer

EHBO workshop - Oostzaan - 24 mei 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons Kindercentrum Oostzaan, De Haal 44 Oostzaan.

Lees meer

Zwangerschaps- & new born fotoshoot - Hoorn - 26 mei 2018

(aanstaande) ouders

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie (facebook.com/saskiabonfotografie/) nodigen je uit om op zaterdag 26 mei een gratis foto te laten maken in MFA De Kreek in Zwaag.

Lees meer

EHBO-workshop - Opmeer-Hoogwoud - 4 juni 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij ons kindercentrum, Burgemeester Heijmansstraat 8 in Hoogwoud.

Lees meer

Zwangerschaps- & new born fotoshoot - Opmeer - 9 juni 2018

(aanstaande) ouders

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie (facebook.com/saskiabonfotografie/) nodigen je uit om op zaterdag 9 juni een gratis foto te laten maken op ons kinderdagverblijf in Opmeer.

Lees meer

Vlechtworkshop - Pippeloentje Onderdijk - 28 mei 2018

Ouders

Altijd al meer willen leren dan een simpele vlecht? Kom dan naar de vlechtworkshop op maandag 28 mei bij Peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk

Lees meer

EHBO-workshop - Hoorn-Centrum - 18 juni 2018

(aanstaande) ouders

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij ouders een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij Kindercentrum Hoorn-Centrum, Lambert Meliszweg 1. 

Lees meer