​​​​​​

Ons aanbod


Gastouders (Aanstaande) ouders

Kijkavond Kindercentrum Stede Broec (Grootebroek) - woensdag 21 april

(aanstaande) ouders

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Stede Broec locatie Woud in Grootebroek? Kom dan langs tijdens de kijkavond op woensdag 21 april 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur.

Nog 10 plaatsen vrij
Lees meer

Cursus ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’

Gastouders

Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat kinder-EHBO. Vanuit Berend Botje bieden wij de mogelijkheid om het Oranje Kruis certificaat ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ te behalen en iedere twee jaar de herhalingscursus te doen. Zo ben je voorbereid op grote en kleine ongelukjes die de kinderen kunnen overkomen.

Nog 17 plaatsen vrij
Lees meer

Her-certificering VVE Startblokken in 2021

Gastouders

Waarom her-certificering?

We organiseren deze avond, zodat je opnieuw gevoed wordt met informatie en ideeën: weer even lekker sparren met collega's en inspiratie opdoen. En dan de kinderen daarvan te laten profiteren! Deze her-certificering ​zorgt ervoor dat je je certificaat ​behoudt en komt elk jaar terug.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.