​​​​​​

Inloopavond Kindercentrum Edam-Volendam - maandag 8 februari 2021

Voor wie

(aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

Leidinggevende Renée ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. Meld je wel even aan. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Geef bij je inschrijving in het opmerkingen-vak aan welke tijd je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding. Mail dan naar kindercentrum@berendbotje.nl of bel naar 088-2337180.

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Inloopavond Kindercentrum Edam-Volendam - maandag 8 februari 2021
Cursus data en plaats
  Inschrijfdatum verlopen
Datum:
maandag 08 februari 2021
Tijd:
19:00 tot 20:30 uur
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.