​​​​​​

Kijkavond bij Kindercentrum Stede Broec locatie Woud

Voor wie

(aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

Wij laten jou als (aanstaande) ouder graag de mogelijkheden zien van opvang bij Berend Botje in Grootebroek! Daarom organiseren we op donderdag 14 juli een kijkavond, waarbij je tussen 19:00 en 20:30 uur terecht kunt voor een vrijblijvende rondleiding door ons kindercentrum.

Programma kijkavond

Tijdens de kijkavond ontvangen we je op ons kindercentrum aan de Kloosterpoort. Eerst maak je kennis met onze medewerker(s) en daarna leiden we je rond langs de groepsruimten, de slaapvertrekken en buitenruimte. In de tussentijd vertellen wij je meer over de werkwijze en de pedagogische visie van Berend Botje. En natuurlijk beantwoorden we graag al je vragen!

Op ons kindercentrum hebben wij een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal), buitenschoolse opvang (ClubBB) en een kinderdagverblijf. Wist je dat onze peuterspeelgroep plekjes vrij heeft? Lees hier de ervaring van de moeder van Koen. 

Persoonlijke afspraak en rondleidingen

Kom je liever op een andere dag en/of tijdstip? Bel dan even naar onze binnendienst via 088-2337180 voor een persoonlijke rondleiding. Je kunt ook via deze link een rondleiding aanvragen. 

Kijkavond bij Kindercentrum Stede Broec locatie Woud
Cursus data en plaats
Inschrijfdatum verlopen
Locatie
Kindercentrum Berend Botje Stede Broec
 
Datum:
donderdag 14 juli 2022
Tijd:
19:00-20:30 uur