​​​​​​

Kijkavond Kijkavond Kindercentrum Stede Broec - donderdag 25 november 2021

Voor wie

(aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

Assistent leidinggevende Natascha ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. Wist je dat we bijvoorbeeld plekjes vrij hebben op onze peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) en de buitenschoolse opvang? Meld je wel even aan voor deze avond. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Geef bij je inschrijving in het opmerkingen-vak aan welke tijd je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding.

Let op: we vragen je bij binnenkomst een mondkapje te dragen.

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Kijkavond Kijkavond Kindercentrum Stede Broec - donderdag 25 november 2021
Cursus data en plaats
Inschrijfdatum verlopen
Trainer:
Natascha
Locatie
Grootebroek
 
Datum:
donderdag 25 november 2021
Tijd:
19:00 - 20:30
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.