​​​​​​

Kijkavond Kindercentrum Opmeer - dinsdag 22 juni 2021

Voor wie

(aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

We ontvangen je graag om de locatie te laten zien en je meer te vertellen over de mogelijkheden van kinderopvang bij Berend Botje. Meld je wel even van tevoren aan. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Bij de inschrijving kun je in het opmerkingen-vak aangeven welk tijdstip je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding.

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Kijkavond Kindercentrum Opmeer - dinsdag 22 juni 2021
Cursus data en plaats
Locatie
Kindercentrum Opmeer
Plaatsen:
Nog 7 plaatsen vrij
 
Datum:
dinsdag 22 juni 2021
Tijd:
van 19:00 - 20:30 uur
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.