​​​​​​

Kijkavond Kinderdagverblijf Enkhuizen - dinsdag 21 september 2021

Voor wie

(aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

Assistent leidinggevende Ineke ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. Meld je wel even aan. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Geef bij je inschrijving in het opmerkingen-vak aan welke tijd je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding.

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Kijkavond Kinderdagverblijf Enkhuizen - dinsdag 21 september 2021
Cursus data en plaats
Inschrijfdatum verlopen
Trainer:
Ineke
Locatie
Enkhuizen
 
Datum:
dinsdag 21 september 2021
Tijd:
19:00 - 20:30
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.