​​​​​​

Meespeelochtend Peuterspeelgroep Woudlopers in Grootebroek

Voor wie

(aanstaande) peuters

Inhoudelijke informatie

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje in Grootebroek! Op donderdag 7 april 2022 houden wij een meespeelochtend. Hier kun je samen met je peuter kennismaken met onze peuterspeelgroep. 

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens een meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. We hebben in ieder geval een leuke activiteit voor jullie in petto; schilderij maken! Zien we jullie daar?

Meespeelochtend Peuterspeelgroep Woudlopers in Grootebroek
Cursus data en plaats
Inschrijfdatum verlopen
Trainer:
Natascha van Berge
Locatie
Grootebroek
 
Datum:
donderdag 07 april 2022
Tijd:
09:30 - 11:00 uur
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.