​​​​​​

Webinar mediagebruik (gratis deelname)

Voor wie

(Aanstaande) ouders

Inhoudelijke informatie

Hoe wil jij dat jouw kind omgaat met media?
Voor jonge kinderen zijn tablets en smartphones heel vanzelfsprekend. Mediaopvoeding is dus belangrijk, maar wat houdt dat eigenlijk in? Welk media worden daarmee bedoeld? Wanneer start je met mediaopvoeding en wat verandert hierin wanneer het kind ouder wordt?  Wat betekent het opgroeien in een digitale wereld en wat vraagt dat van ouders? Welke kansen en bedreigingen liggen er? En hoe wil jij dat je kind omgaat met media?

Dit zijn nog maar een paar vragen waar een ouder mee kan worstelen. Er valt veel te bespreken over media, want er zijn veel media en er gebeurt ontzettend veel op! Wij zijn benieuwd naar jullie vragen en hebben Denise Bontje (@DmaakthetBont) gevraagd ons mee te nemen in de digitale wereld van het kind. Zij geeft speciaal voor klanten van Berend Botje een gratis webinar op donderdag 1 juli. Nieuwsgierig? Meld je dan aan! 

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met maandag 28 juni. Ongeveer 2 dagen voor de webinar ontvang je een link om het webinar te kunnen volgen.

Tijdschema
Digitale inloop: 20:00 uur
Start webinar: 20:15 uur
Einde webinar: 21:15/21:30 uur

Over Denise Bontje
Denise Bontje geeft als DmaakthetBont trainingen, workshops en webinars aan ouders en professionals over mediaopvoeding. Ook beheert ze samen met Manon Bontje www.mediasmarties.nl vol informatie over geschikte media voor kinderen om (voor) te lezen, kijken, luisteren, spelen en doen. Met en zonder scherm.

Cursus data en plaats
Trainer:
Denise Bontje
Locatie
Online
Plaatsen:
 
Datum:
donderdag 01 juli 2021
Tijd:
20:00 - 21:30
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.