​​​​​​

Welkom bij Kindercentrum Den Ilp!

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en timmerruimte. Op deze locatie bieden wij kinderdagverblijf (hele dagopvang), bso (buitenschoolse opvang) en hebben wij een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal). Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders.

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen gaan wandelen en spelen. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen. De kinderen krijgen bij Kindercentrum Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken in een veilige omgeving.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Den Ilp
Meer informatie over ClubBB Den Ilp
Meer informatie over Peuterspeelgroep De Eerste Stap Den Ilp

Binnenkijken bij Kindercentrum Den Ilp

Wil je Kindercentrum Den Ilp van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs voor een rondleiding, je kan via deze link een afspraak met ons maken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.