​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Meest gestelde vragen Berend Botje-feestdag 2022

Hoera! Kinderopvang Berend Botje bestaat 30 jaar. Om dit te vieren nodigen wij alle kinderen, ouders, gastouders en medewerkers uit voor het Berend Botje-feest in Sprookjeswonderland. Het feest vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022. 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de Berend Botje-feestdag. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met 30jaar@berendbotje.nl

1. Mijn partner kan niet, mag ik nu een ander familielid of kennis meenemen?

Nee, we nodigen alleen jou en je gezin uit. De uitnodiging is bedoeld voor klanten, gastouders en medewerkers.

2. Wat zijn het adres en de openingstijden van Sprookjeswonderland?

Het adres van Sprookjeswonderland is Kooizandweg 9 in Enkhuizen. Het park is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Meer informatie over het park vind je op de website van Sprookjeswonderland

3. Ik heb een abonnement op Sprookjeswonderland

Meld je aan via de link die we met je gedeeld hebben en neem je abonnement mee op 21 mei. 

4. Ik heb geen toegangskaart(en) ontvangen in mijn mail, wat nu?

Je ontvangt de toegangskaart(en) ongeveer na de meivakantie (na 9 mei). Dit kan enkele werkdagen duren. Heb je na een week (16 mei) nog geen mail met toegangskaart(en) ontvangen? Controleer je ongewenste mails. Staat de mail hier ook niet? Neem dan contact met ons op via 30jaar@berendbotje.nl.

5. Ik wil iemand meenemen maar hij/zij is geen klant van Berend Botje

Diegene die je mee wilt nemen kan via de reguliere ingang een toegangskaart kopen om binnen te komen. Jullie kunnen je melden bij de Berend Botje ingang. Tip: het is ook mogelijk om vooraf een kaartje te bestellen via de website van Sprookjeswonderland

6. Is het park ook geopend voor andere bezoekers?

Ja, Sprookjeswonderland is deze dag ook geopend voor reguliere bezoekers. Zij komen binnen via de gewone ingang en kunnen daar een toegangskaart kopen. 

7. Mag ik mijn kinderen meenemen die niet meer naar Berend Botje gaan?

Ja, de uitnodiging geldt voor jullie hele gezin. Je kinderen die niet (meer) bij ons in de opvang zitten mogen ook mee. 

8. Via welke ingang gaan we naar binnen?

Je komt binnen via de Berend Botje ingang. Deze vind je rechts van de reguliere ingang. 

9. Hoe zit het met vervoer?

Je dient eigen vervoer naar het park te regelen. Sprookjeswonderland is bereikbaar via de A7 of de dijk Enkhuizen-Lelystad (N307). Volg bij de invalswegen van Enkhuizen de borden 'Sprookjeswonderland' van de ANWB.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.