Aanmelden kinderopvang!

Flexibele kinderopvang

Je hebt er vast weleens van gehoord: flexibele kinderopvang. Maar wat is het en welke voordelen zijn er van flexibele opvang op het kinderdagverblijf? Hier vind je meer informatie over flexibele kinderopvang op een kinderdagverblijf van Kinderopvang Berend Botje.

Flexibele kinderopvang

Wat is flexibele kinderopvang?

Flexibele opvang houdt in dat je jouw kindje niet op vaste dagen naar de kinderopvang brengt. Je neemt een aantal dagdelen per maand af, maar spreekt niet af op welke dagen jouw kind naar de kinderopvang gaat. Met deze vorm ben je flexibel en spreek je kort van te voren af op welke dagen je gebruik wil maken van flexibele kinderopvang.

Wat kost flexibele kinderopvang?

De kosten voor flexibele kinderopvang liggen iets hoger dan reguliere opvang. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om de kostenindicator van Berend Botje te gebruiken. Hier kun je direct berekenen hoeveel jij voor de kinderopvang gaat betalen.

Waarom flexibele kinderopvang?

Sommige ouders hebben beroepen met wisselende roosters. Denk hierbij aan de zorg, bewaking en horeca. Hier wordt gewerkt met wisselende diensten. Voor ouders die werkzaam zijn in dit soort beroepsgroepen is flexibel verlof ideaal. Wanneer het rooster binnen is, kun je zelf bepalen wanneer de kinderopvang nodig is.

Flexibele kinderopvang die past bij jouw situatie

Heb jij alleen opvang nodig in de ochtend of juist in de middagen? Ook dat is mogelijk bij Berend Botje! Samen overleggen we welke vorm van opvang past bij jouw situatie en komen we tot een passende oplossing.

Flexibele kinderopvang bij Berend Botje

Berend Botje biedt diverse vormen van flexibele kinderopvang aan. Binnen iedere vorm zijn er mogelijkheden, zowel binnen het kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang als gastouderopvang.

Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 088 – 2337000. Het is ook mogelijk om hier een mailverzoek aan te vragen. Liever telefonisch contact? Klik dan hier om een belverzoek aan te vragen.

Op zoek naar opvang in jouw buurt?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.