​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder Heerhugowaard

Ben jij op zoek naar een gastouder in Heerhugowaard? Berend Botje biedt diverse opvangvormen aan, zo ook gastouderopvang. Wij hebben de geschikte gastouder voor jou en jouw kindje. Deze gastouder biedt opvang aan bij jou in de buurt in Heerhugowaard. Kies voor de veilige, kleinschalige en flexibele gastouderopvang van Berend Botje.

Maak kennis met jouw gastouder in Heerhugowaard

Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen terecht bij onze gastouder in Heerhugowaard. De gastouder biedt jouw kind een extra thuis en geeft liefdevolle zorg en aandacht. Gastouderopvang is een flexibele opvangvorm. Daardoor is er in overleg veel mogelijk en kunnen we inspelen op jullie wensen en situatie.

Kies je voor gastouderopvang van Berend Botje dan profiteer je van diverse voordelen. Onze bemiddelingsmedewerkers kennen Heerhugowaard en alle gastouders goed. Daardoor kunnen zij de gastouder zoeken die het beste bij jouw gezin past. Daarnaast zorgt de medewerker ervoor dat er een goede afspraken worden gemaakt over de gastouderopvang en begeleiden zij de gastouder in Heerhugowaard om de dienstverlening zo goed mogelijk te houden.

Hoe gaat de opvang bij een gastouder in Heerhugowaard?

Hoe de dag eruit ziet bij een gastouder in Heerhugowaard bepaalt de gastouder zelf. Zij weten wat goed is voor de kinderen, wanneer een kind toe is aan rust of wanneer er gegeten moet worden. Het wordt afgestemd op jouw kind en jouw gezin. Wel zorgt de gastouder ervoor dat er een dagschema met vaste momenten en rituelen is. Dat geeft jouw kind een veilig en vertrouwd gevoel. Dat vinden wij bij Berend Botje erg belangrijk.

Wat kost opvang door een gastouder in Heerhugowaard?

Opvang door een gastouder is in veel gevallen goedkoper dan gedacht. Doordat je kinderopvangtoeslag krijgt, valt de eigen bijdrage mee. Benieuwd naar de kosten voor gastouderopvang in jouw situatie? Maak dan gebruik van onze kostenindicatie.

Hoe meld ik mijn kind aan voor opvang bij een gastouder in Heerhugowaard?

Kies je voor opvang door een gastouder van Berend Botje? Dan kun je kiezen tussen een comfort- of een basispakket. Met het comfortpakket nemen we jou zoveel mogelijk uit handen en regelen we alle zaken rondom de gastouderopvang in Heerhugowaard. Liever zelf de opvang en andere zaken regelen? Dan past het basispakket beter bij jou. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang in Heerhugowaard? Klik dan hier. Binnen een paar gemakkelijke stappen meld jij jouw kind aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.