​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder Hoorn

Een liefdevolle, zorgzame en betrouwbare gastouder in Hoorn vind je bij de gastouderopvang van Berend Botje. Wij hebben diverse leuke gastouders bij jou in de buurt, die jouw kindje gezellige opvang bieden. Bij de gastouder van Berend Botje heeft jouw kind een eigen plek en krijgt hij of zij liefdevolle zorg en aandacht. Gastouderopvang ligt letterlijk en figuurlijk dicht bij huis in Hoorn. De gastouder van Berend Botje is flexibel en kan daardoor goed inspelen op jullie wensen en situatie.

Gastouder in Hoorn voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Alle kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom bij de gastouder in Hoorn. Je kunt bij gastouderopvang kiezen voor het comfort- of het basispakket. Wanneer je kiest voor het comfortpakket nemen we je veel regelwerk uit handen. Berend Botje regelt dan onder andere de volgende zaken voor je:

  • Wij zoeken een leuke gastouder in Hoorn voor jouw kind.
  • We gaan samen jou langs de gastouder om kennis te maken.
  • Samen met jou vragen we de kinderopvangtoeslag aan.
  • Eventuele wijzigingen in de kinderopvangtoeslag geven we door aan de Belastingdienst.
  • Start je bij de gastouder in Hoorn en duurt het nog even voor je kinderopvangtoeslag ontvangt? Dan schieten we de toeslag maximaal 3 maanden voor.
  • Wij regelen indien nodig vervanging van de gastouder.
  • Je kunt altijd bij Berend Botje terecht voor advies.

Wil je dit liever zelf regelen? Dan is het basispakket geschikt voor jou. Je leest hier meer over de verschillen tussen het basis- en comfortpakket.

Aanmelden bij de gastouder in Hoorn

Kies jij voor een gastouder in Hoorn van Berend Botje? Meld je dan eenvoudig hier aan voor gastouderopvang. Vul alle gegevens correct in en doorloop de eenvoudige stappen. Liever eerst telefonisch contact? Dat kan ook, bel dan naar 088 – 233 70000.

Wil jij meer weten over de kosten voor opvang bij de gastouder? Vul via onze website de kostenindicatie in en zie direct wat de kosten voor gastouderopvang in jouw situatie zijn.