​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder in Grootebroek

Bij Kinderopvang Berend Botje zijn meer dan 250 lieve gastouders aangesloten, zo ook onze gastouders in Grootebroek. Zoek jij nog naar opvang voor jouw kind dichtbij huis? Dan sluit gastouderopvang goed aan bij deze wens. Gastouderopvang is persoonlijk, flexibel en huiselijk. Kinderen vanaf 0 jaar tot 13 jaar kunnen hiervoor terecht bij onze gastouder van Berend Botje in Grootebroek!

Opgeleide en gecertificeerde gastouder in Grootebroek

Alle gastouders van Berend Botje zijn gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan een gastouder. Daarnaast krijgen onze gastouders regelmatig trainingen aangeboden en worden zij constant begeleid bij hun opvang. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw kind in goede handen is bij een gastouder. Ook werken wij met bemiddelingsmedewerkers, zij kennen de omgeving en gastouders van Grootebroek goed. Hierdoor zijn zij in staat om een gastouder te vinden die goed aansluit bij jullie gezin en wensen. Samen met de bemiddelingsmedewerker maak je duidelijke afspraken over de gastouderopvang in Grootebroek.

 

Comfort- of basispakket voor de gastouder in Grootebroek

Als je kiest voor een gastouder van Berend Botje in Grootebroek dan krijg je de keuze tussen een comfort- of basispakket. Bij een comfortpakket wordt al het werk uit je handen genomen. Bij dit pakket wordt zowel de gastouder in Grootebroek door Berend Botje geregeld als het kennismakingsgesprek met deze gastouder. Ook wordt er voor vervanging gezorgd als dit nodig is en worden zaken over het aanvragen van kinderopvangtoeslag en wijzigingen hiervan door Berend Botje geregeld. Ben je benieuwd wat er allemaal binnen het comfortpakket valt? Klik dan hier. Als je jouw gastouder in Grootebroek en de kinderopvangtoeslag liever zelf wil regelen, dan raden wij je aan om te kiezen voor het basispakket.

 

Aanmelden bij de gastouder in Grootebroek

Via Berendbotje.nl kun je jouw kind eenvoudig inschrijven bij een gastouder in Grootebroek. Klik hier om jouw kind aan te melden via een paar eenvoudige stappen. Je kunt er ook terecht voor meer informatie. Voor vragen kun je bellen met het gastouderbureau via 088-2337055.