​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder Purmerend

Op zoek naar een gastouder in Purmerend? Berend Botje heeft diverse leuke gastouders bij jou in de omgeving die goede opvang aanbieden. De opvang is persoonlijk, huiselijk en flexibel. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen bij de gastouder in Purmerend terecht. Het fijne aan gastouderopvang is dat het een flexibele vorm van opvang is. Dit houdt in dat de gastouder goed kan inspelen op jullie wensen en omstandigheden. In overleg kun jij bijvoorbeeld jouw kind wat eerder of later brengen, op een andere dag of ’s avonds of ’s nachts behoort ook tot de mogelijkheden.

Gediplomeerde gastouder in Purmerend

Alle gastouders van Berend Botje zijn gediplomeerd. Ze voldoen aan de wettelijke eisen en bieden allemaal een plek aan dat voldoet aan alle regels. Daarnaast biedt Berend Botje haar gastouders regelmatig trainingen, workshops en cursussen aan. Hierdoor zijn onze gastouders in Purmerend en andere plaatsen goed geschoold en weten ze precies hoe ze jouw kindje de beste opvang kunnen bieden.

Wennen bij de gastouder in Purmerend

We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is voor jouw kind om naar de opvang te gaan. Maar ook voor jou kan het wennen zijn. Samen met de gastouder in Purmerend maak je afspraken over het wennen. Zo kan het zijn dat je start met een paar uurtjes per week en dat uitbouwt naar meerdere dagen. Er mogen uiteraard spullen, zoals favoriet speelgoed, mee naar de gastouder.

Kosten voor de gastouder in Purmerend

Kies je voor een gastouder in Purmerend van Berend Botje? Dan vallen de kosten voor de gastouderopvang vaak erg mee. Doordat veel mensen recht hebben op kinderopvangtoeslag, zijn de eigen bijdrage voor de opvang in veel gevallen lager dan gedacht. Je kunt de nettokosten voor gastouderopvang in jouw situatie gemakkelijk en snel berekenen via onze kostenindicatie.

Aanmelden voor gastouderopvang in Purmerend

Wil jij jouw kind direct aanmelden voor de gastouderopvang in Purmerend? Dat kan via een aantal stappen via de website. Vul alle gegevens in en meld jouw kind aan. Liever wat hulp hierbij? Bel dan naar 088-2337000 dan helpen we je verder.