​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder Stede Broec

Bij Berend Botje zijn meer dan 250 lieve gastouders aangesloten, zo ook gastouders in Stede Broec. Ben jij op zoek naar opvang voor jouw kindje dat letterlijk en figuurlijk dicht bij huis ligt? Dan past gastouderopvang goed bij jullie. Deze vorm van opvang is persoonlijk, flexibel en huiselijk. Alle kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen terecht bij een gastouder van Berend Botje in Stede Broec!

Opgeleide en gecertificeerde gastouder in Stede Broec

Bij Berend Botje zorgen we ervoor dat al onze gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en gediplomeerd zijn. We bieden de gastouders regelmatig trainingen aan en begeleiden hen bij de opvang. Hierdoor weet jij zeker dat jouw kindje in goede handen is bij de gastouder in Stede Broec.

Daarnaast werken wij met bemiddelingsmedewerkers. Zij kennen de omgeving goed en kennen alle gastouders. Op basis van hun ervaring en kennis kunnen ze de geschikte gastouder vinden die past bij jullie gezin en wensen. Samen met jou maakt de bemiddelingsmedewerker goede afspraken over de gastouderopvang.

Comfort- of basispakket voor de gastouder in Stede Broec

Kies je voor een gastouder van Berend Botje in Stede Broec, dan kun je kiezen tussen een comfort- of een basispakket. Ga je voor het comfortpakket dan nemen wij jou het werk uit handen. Zo regelen wij de gastouder in Stede Broec en een kennismakingsgesprek en zorgen we voor vervanging als dat nodig is. Maar ook zaken als het aanvragen van kinderopvangtoeslag en wijzigingen daarin regelen wij voor je.

Benieuwd wat er allemaal binnen het comfortpakket valt? Klik dan hier. Wil je liever zelf jouw gastouder en de kinderopvangtoeslag regelen? Dan is het basispakket geschikt voor jou.

Aanmelden bij de gastouder in Stede Broec

Je kunt jouw kind eenvoudig via de website inschrijven bij een gastouder van Berend Botje in Stede Broec. Klik hier om jouw kind aan te melden via een paar eenvoudige stappen. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.