Aanmelden kinderopvang!

Gastouderbureau

Gastouderbureau Berend Botje verzorgt de opvang van 1.400 kinderen in bijna heel Noord-Holland. Wij zijn een professioneel en vooruitstrevend gastouderbureau en zorgen ervoor dat alle kinderen liefdevol en goed worden opgevangen. Wil jij werken als gastouder in Noord-Holland? Sluit je dan aan bij gastouderbureau Berend Botje.

Voordelen gastouderbureau Berend Botje

Als gastouder bij Berend Botje heb je deze voordelen:

  • Je ontvangt per kind per uur een vergoeding
  • Je bepaalt zelf hoeveel dagen en welke dagen je werkt
  • Je wordt professioneel begeleid door onze bemiddelingsmedewerker
  • Berend Botje verzorgt de administratie en uitbetaling
  • Je volgt een basistraining bij Berend Botje
  • Je mag gebruikmaken van onze gratis uitleenservice

Wat verdien je bij een gastouderbureau? 

Als gastouder ben je niet in dienst van gastouderbureau Berend Botje. Je ontvangt dus zelf een opvangvergoeding per uur per kind. Wij geven jaarlijks een advies voor het uurtarief af. Op basis daarvan kun jij jouw eigen opvangtarief baseren.

Gastouderbureau Berend Botje betaalt jou uit namens de ouders. Je kunt gemakkelijk zelf een kind registeren via ons gastouderportaal. Aan het eind van de maand controleer je de opvanguren en geef je hier akkoord op. Als de ouders ook akkoord zijn, sturen wij een factuur aan de ouders. Vervolgens ontvang jij de uitbetaling van de opvanguren.

Kennismaken met gastouderbureau Berend Botje

Wij maken graag eerst persoonlijk kennis met jou. In een intakegesprek met de bemiddelingsmedewerker bespreken we alle wensen, mogelijkheden, kansen en bijzonderheden. We praten tijdens het gesprek ook over jouw ideeën over opvoeding en verzorging. Zo kunnen we gezinnen aan jou koppelen die bij je passen.

Eisen gastouderbureau Berend Botje

Wanneer je gastouder wil worden bij Berend Botje bespreken we het vervolgtraject. We gaan bekijken of jij aan alle eisen voldoet en of jouw opvanglocatie (vaak een eigen woning) passend is. Misschien moeten er wat zaken in huis worden aangepast. Voor een wandelwagen, autostoeltjes, speelgoed etc. hebben we een gratis uitleenservice. Berend Botje biedt diverse trainingen en cursussen aan zodat jij als gastouder voldoet aan alle wettelijke opleidingseisen.

Wil jij graag gastouder worden bij Berend Botje? Wij maken graag kennis met jou. Schrijf je nu in als gastouder via de website.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.