Aanmelden kinderopvang!

Leer Kinderopvang Berend Botje kennen tijdens een gezellige (gratis) high tea

Kinderopvang Berend Botje organiseert regelmatig high tea's voor (aanstaande) moeders. Een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op een locatie, medewerkers te spreken en andere moeders te ontmoeten. Je bent van harte welkom en deelname is gratis.

Rondleiding
Onze pedagogisch medewerkers laten je graag de locatie zien voordat we aan tafel gaan. Hierbij kan je een goede indruk krijgen en het kinderdagverblijf beter leren kennen. Daarna serveren wij een uitgebreide high tea waarbij je kan genieten van de lekkere hapjes en verschillende smaken thee.

Workshop
Ook worden er deze dag leuke en leerzame workshops aangeboden. Hierbij krijg je tips en tricks van een professional en kan je vragen stellen. Daarnaast is er ook een creatieve workshop, waarin je onder begeleiding je creativiteit kwijt kan.

Kom je ook?
Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan via ons cursusaanbod. Neem gerust een vriendin/zus/moeder/buurvrouw. Het is belangrijk dat iedereen zich zelf inschrijft via het formulier. 

Meer info
Benieuwd wanneer er een high tea is op een locatie bij jou in de buurt? Houd onze agenda in de gaten voor komende high tea's. Klik hier om naar de agenda te gaan. Je kunt ook even bellen: (088) 2337 025.