Aanmelden kinderopvang!

Leer Kinderopvang Berend Botje kennen tijdens een gezellige (gratis) high tea

Kinderopvang Berend Botje organiseert regelmatig high tea's voor (aanstaande) moeders. Een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op een locatie, medewerkers te spreken en andere moeders te ontmoeten. Je bent van harte welkom en deelname is gratis.

Rondleiding
Voordat we de high tea serveren, leiden onze pedagogisch medewerkers je graag rond op de locatie. Een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven en het kinderdagverblijf beter te leren kennen. Daarna serveren we een uitgebreide high tea waarbij je met andere (aanstaande) moeders kan genieten van lekkere hapjes en verschillende theesoorten.

Workshops
Tijdens de high tea worden leuke en leerzame workshops aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop borstvoeding of babytaal. Je ontvangt tips & tricks van een professional en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kom je ook?
Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan via ons cursusaanbod. Nodig een vriendin/zus/moeder/buurvrouw uit om met je mee te gaan. Het is belangrijk dat iedereen zichzelf inschrijft via het aanmeldformulier. 

Meer info
Benieuwd wanneer er een high tea is op een locatie bij jou in de buurt? Houd onze agenda in de gaten voor alle aankomende high tea's. Klik hier om naar de agenda te gaan. Je kunt ook bellen met onze afdeling communicatie via (088) 2337 025.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.