​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera, Peuterspeelgroep Hummelhof 50 jaar!

Dit jaar is wel een heel bijzonder jubileum voor Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud, we bestaan namelijk 50 jaar! Met deze pagina geven je een kijkje in de geschiedenis. Hoe was het vroeger op de peuterspeelzaal en wie ging er allemaal naar de Hummelhof? Lees hoe het allemaal begon, interviews en het oude krantje of bekijk oude groepsfoto's of foto's van hoe het er vroeger allemaal uit zag. Kortom: we nemen je mee door 50 jaar Hummelhof.

 

 

* Bekijk de groepsfoto's door de jaren heen
* Lees het interview met oud-leidsters Margriet en Jacqueline en Ruud en Silvan die vroeger op de peuterspeelzaal zaten
* Doe de kruiswoordpuzzel
* Bekijk het oude krantje

Peuterspeelgroep Berend Botje Hummelhof viert feest!
We vieren dit jubileum met een feestweek in de tweede week na de zomervakantie (30 augustus tot en met 3 september) met activiteiten voor de kinderen van de peuterspeelgroep, maar ook met activiteiten voor jullie, zoals een tekenwedstrijd, kruiswoordpuzzel en een reünie voor oud-leid(st)ers. Het wordt één groot feest!

Ben je geïnteresseerd in de peuterspeelgroep?
Hier lees je meer over onze peuterspeelgroep. Natuurlijk mag je ook bij ons binnenkijken. Neem daarvoor contact met ons op via 088-2337000.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.