​​​​​​

Hoera, Peuterspeelgroep Hummelhof 50 jaar!

Dit jaar is wel een heel bijzonder jubileum voor Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud, we bestaan namelijk 50 jaar! Op deze pagina geven we je een kijkje in de geschiedenis. Hoe was het vroeger op de peuterspeelzaal bijvoorbeeld en wie gingen er allemaal naar de Hummelhof? Doe de kruiswoordpuzzel en lees de interviews. Kortom: we nemen je mee langs 50 jaar Hummelhof.

* Bekijk de groepsfoto's door de jaren heen
* Lees het interview met oud-leidsters Margriet, Jacqueline en met Ruud die vroeger op de peuterspeelzaal zat
* Doe de Hummelhof kruiswoordpuzzel
* Bekijk het oude krantje
* Doe mee met de wandelbingo

Peuterspeelgroep Berend Botje Hummelhof viert feest!
We vieren dit jubileum met een feestweek in de tweede week na de zomervakantie (van 30 augustus tot en met 3 september) met activiteiten voor de kinderen van de peuterspeelgroep. Ook als je kind niet naar de Hummelhof gaat, dan zijn jullie van harte welkom om ons jubileum mee te vieren. We organiseren diverse leuke activiteiten zoals een tekenwedstrijd en wandelbingo voor alle kinderen, en een reünie voor oud-leidsters. Het wordt één groot feest!

Ben je geïnteresseerd in de peuterspeelgroep?
Lees meer over de peuterspeelgroepen bij Berend Botje of bekijk onze locatiepagina over Peuterspeelgroep Hummelhof. Natuurlijk kun je ook bij ons langskomen voor een rondleiding. Neem daarvoor contact met ons op via 088-2337000.