​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Ik zoek een gastouder in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een lieve en leuke gastouder voor jouw kind in Alkmaar? De gastouders van Berend Botje bieden liefdevolle en zorgzame opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Gastouderopvang is een opvang die letterlijk en figuurlijk het dichts bij huis in Alkmaar ligt. Wij zijn een gastouderbureau waarbij diverse gastouders uit Alkmaar zijn aangesloten. Hierdoor is er altijd een gastouder bij jou in de buurt. Gastouderopvang is een huiselijke vorm van kinderopvang. Het is kleinschalig en jouw kind krijgt een eigen plekje en liefdevolle zorg en aandacht.

Wat kost gastouderopvang in Alkmaar?

De kosten voor gastouderopvang in Alkmaar zijn afhankelijk van jouw situatie. In veel gevallen ontvang je kinderopvangtoeslag, waardoor de eigen bijdrage erg mee valt. Via onze kostenindicatie bereken je zelf eenvoudig en snel de netto kosten in jouw situatie. De kosten voor een gastouder in Alkmaar zijn gebaseerd op het gastouderuurtarief en de uitvoeringskosten voor het gastouderbureau. Geen verborgen kosten dus!

Binnen de kosten vallen ook een maaltijd voor tussen de middag, gezonde tussendoortjes en drinken.

Kan ik zelf mijn gastouder in Alkmaar kiezen?

Kies je voor gastouderopvang in Alkmaar van Berend Botje? Dan heb je de keuze uit het comfortpakket of het basispakket. Met het basispakket regel je alles zelf en kies je zelf de gastouder uit. Bij het comfortpakket doen wij onder andere het volgende voor je:

  • We zoeken een leuke gastouder in Alkmaar
  • We gaan samen met jou kennismaken met de gastouder
  • Wij vragen samen met jou de kinderopvangtoeslag aan en geven wijzigingen door aan de Belastingdienst
  • We schieten de kinderopvangtoeslag maximaal 3 maanden voor
  • Mocht er noodopvang nodig zijn dan regelen wij een tijdelijke gastouder in Alkmaar
  • Stopt de gastouder, dan regelen wij een nieuwe gastouder

Lees hier alles over het verschil tussen beide pakketten.

Aanmelden voor gastouderopvang in Alkmaar

Wil jij profiteren van de voordelen van een gastouder van Berend Botje? Meld jouw kind dan direct aan via de website voor gastouderopvang in Alkmaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.