​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang

Ben jij op zoek naar een leuke en goede kinderopvang in Noord-Holland en West-Friesland? Bij Kinderopvang Berend Botje staan wij al ruim 25 jaar klaar voor kinderen en hun ouders. Je kunt bij ons terecht voor peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (bso) of opvang bij een gastouder. Wij begrijpen dat jij een goed gevoel wil hebben bij de opvang. Kinderopvang bij Berend Botje gaat verder dan alleen 'oppassen'. Wij delen de zorg en opvoeding van jouw kind(eren) met je en nemen de verantwoordelijkheden serieus.

Kinderopvang

Kinderopvang van Berend Botje

Bij Kinderopvang Berend Botje stimuleren wij kinderen zelf te onderzoeken, leren en ontdekken. Persoonlijke aandacht en zorg in een leuke, stimulerende omgeving staan hierbij centraal. Door te spelen, met andere kinderen of juist alleen, ontwikkelt jouw kind zich op de kinderopvang van Berend Botje. De speciaal ingerichte ruimtes van de opvang en onze medewerkers zorgen voor een goede omgeving waarin jouw kind zich thuis voelt.

Soorten kinderopvang 

Berend Botje biedt diverse vormen aan van kinderopvang in West-Friesland en andere locaties in Noord-Holland. Wij bieden kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang aan.

  • Kinderdagverblijf: bij deze vorm van kinderopvang is jouw kind één of meerdere dagen per week welkom voor opvang. Op onze leuke opvang bij jou in de buurt geven wij kinderen de beste mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen.
  • Peuteropvang: is jouw kindje 2 of 3 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom bij de peuteropvang van Berend Botje. Dankzij deze opvangvorm wordt de stap naar de basisschool veel makkelijker. Op de peuterspeelzaal leren kinderen contact met elkaar te maken, samen te spelen, werken en delen.
  • Buitenschoolse opvang: ook als jouw kind naar school gaat kan jouw kind terecht bij Berend Botje. Wij bieden voorschoolse of naschoolse (buitenschoolse) opvang en leuke activiteiten. Daar hoort het vervoer van en naar school uiteraard bij. Bij deze opvangvorm bepaalt jouw kind zelf wat hij of zij wil doen. De nadruk ligt daarbij op het spelen.
  • Gastouderopvang: deze opvangvorm ligt het dichtst bij thuis. Jouw kind wordt opgevangen bij de gastouder thuis en krijgt daar liefdevolle zorg en aandacht. In overleg met de gastouder is er veel mogelijk qua tijden en dagen.

Aanmelden voor kinderopvang

Wil jij jouw kind aanmelden voor kinderopvang? Klik hier om dat direct via onze website te doen. Het is ook mogelijk om eerst te komen kijken bij één van onze opvanglocaties in de omgeving van Hoorn, West-Friesland en Noord-Holland. Klik hier om een afspraak te maken of bekijk onze agenda voor de inloopochtenden- en avonden.

Zoek een opvanglocatie in jouw buurt: