​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang in Enkhuizen

Op zoek naar kinderopvang in Enkhuizen? Kinderopvang Berend Botje heeft meerdere locaties in Enkhuizen. Dit betekent dat er altijd een Berend Botje bij jou in de buurt is!

Kinderopvang in Enkhuizen

Berend Botje heeft vijf kinderopvang locaties in Enkhuizen:

  • De Hoeksteen: bso en peuterspeelgroep in basisschool De Hoeksteen
  • Pierewiet: peuterspeelgroep in basisschool Het Mozaïek op het Spaans Leger
  • Flosbeugel: bso en peuterspeelgroep gevestigd naast basisschool Het Driespan
  • Het Mozaïek: bso en peuterspeelgroep in basisschool Het Mozaïek Toereppel (voorheen Voorhof)
  • Kinderdagverblijf Enkhuizen: Kinderdagverblijf aan de Sebastiaan Centenweg

BSO en peuterspeelgroep De Hoeksteen

Berend Botje De Hoeksteen is gevestigd in basisschool De Hoeksteen. De opvang biedt ruimte voor een bso en een peuterspeelgroep. We hebben een eigen ingang met buitenspeelterrein. De bso en peuterspeelgroep hebben eigen groepsruimtes die speciaal ingericht zijn op de leeftijd van de kinderen.  De Hoeksteen heeft veel contact met de school en er wordt nauw samengewerkt. De locatie in de school is voor de peuters ideaal, omdat het de overstap naar groep 1 makkelijker maakt.

Peuterspeelgroep Pierewiet

In basisschool Het Mozaïek heeft de Pierewiet twee lokalen beschikbaar voor de peuters. Deze lokalen zijn speciaal ingericht voor de peuters met onder andere een knutselhoek, leeshoek, speelkeuken en een speelhuis. De Pierewiet verhuist in de toekomst naar het Integraal Kindcentrum (IKC) in de binnenstad.

BSO en peuterspeelgroep Flosbeugel

Berend Botje Flosbeugel is gevestigd naast openbare basisschool Het Driespan. Deze locatie bestaat uit een bso en een peuterspeelgroep. De Flosbeugel heeft vier lichte groepsruimten, een centrale hal met keuken en twee groene buitenruimtes met buitenkeuken. De locatie naast de school is erg prettig voor de kinderen. Berend Botje werkt nauw samen met OBS Het Driespan.

Tijdelijk zit de Flosbeugel in het noodgebouw samen met de school, omdat het pand verbouwd wordt. Wanneer de verbouwing klaar is dan verhuizen we weer terug. 

BSO en peuterspeelgroep Het Mozaïek

Het Mozaïek in Enkhuizen is gevestigd in basisschool Het Mozaïek Toereppel en biedt ruimte voor een bso en peuterspeelgroep. We beschikken over een aantal lokalen die speciaal ingericht zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen. Ook hebben we een ruim speelplein dat kinderen alle ruimte biedt om zich lekker uit te leven en wordt er goed samengewerkt met de school.

Kinderdagverblijf Enkhuizen

Deze Berend Botje locatie biedt opvang aan voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Kinderdagverblijf Enkhuizen beschikt over 6 prachtige lichte ruimtes speciaal ingericht voor deze leeftijdsgroep. De ruimtes zijn verbonden met een centrale speelhal met kinderkookcafé en een atelier. Het kinderdagverblijf heeft twee uitdagende buitenruimtes met onder andere een zandbak, speelboot, wilgentunnel en klauterstronken. Ook krijgen de kinderen tussen de middag een heerlijke verse warme maaltijd.  

Gastouderopvang in Enkhuizen

In Enkhuizen bieden we ook gastouderopvang aan. We hebben meerdere gastouders in Enkhuizen, dit betekent dat er altijd wel een gastouder bij jou in de buurt is.

Bovenstaande afbeelding geeft je een inkijkje in onze Berend Botje locaties.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.