​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuterspeelgroep

Kind toevoegen

Roepnaam: *
Gewenste locatie *
Hoeveel dagen opvang wens je?
Ben je, en evt. je partner, beide werkzaam of volgt een erkende opleiding?
Hoeveel dagen opvang wens je?

Neem alsjeblieft contact met ons op via: kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180 om een indicatie van de kosten te maken.

Neem contact op met onze binnendienst voor meer informatie over de kosten van deze locatie. Dat kan via kindercentrum@berendbotje.nl of bel 088-2337180.

* verplicht veld

Kinderen

Draai je telefoon voor een volledige weergave van de tabellen.
Je kan op onze website een berekening maken voor één kind. Wil je voor meerdere kinderen een berekening maken? Neem dan contact op met onze administratie via 088-2337000.
Helaas is het voor deze situatie momenteel niet mogelijk een online berekening te maken. Uiteraard helpen wij je graag, dus neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en persoonlijke berekening: 088-2337180.
Wil je weten wat je aan kinderopvangtoeslag kan ontvangen?
Wil je weten welke bijdrage je vanuit de gemeente ontvangt?
Er is recht op kinderopvangtoeslag wanneer jij en je eventuele partner werken. Is dit het geval?
Om een reëele berekening te maken voer je het toetsingsinkomen in zonder komma of punt. Heb je een partner, geef dan het gezamenlijke toetsingsinkomen op.
Je toetsingsinkomen: *
Wat zijn de laagste contracturen? *
Uur per week
* verplicht veld
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.