Odette van Dijk,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Minipunt!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.
Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
Deze locatie is gevestigd in Aartswoud. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:45 en 9:00 uur
Halen tussen 11:30 en 11:45 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep

Overige informatie

LRK-nummer: 158938859
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Minipunt

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken.

Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

15 jun

Meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Aartswoud

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op dinsdag 19 juni én donderdag 19 juli organiseren wij van 9:15 tot 11:00 uur een meespeelochten…

Lees meer
24 mei

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Minipunt in Aartswoud

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team op Peuterspeelgroep De Minipunt heeft op 12 april 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar aan alle …

Lees meer