Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Minipunt - Aartswoud!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.
Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
Deze locatie is gevestigd in Aartswoud. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:45 en 9:00 uur
Halen tussen 11:30 en 11:45 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep

Overige informatie

LRK-nummer: 158938859
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Minipunt

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken.

Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

23 jul

Hoera! Een positief GGD-rapport voor PSG De Minipunt

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep De Minipunt in Aartswoud heeft op 6 juni 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet …

Lees meer
27 mrt

Help mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind!

Restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiati…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.