Odette van Dijk,
locatieleidinggevende
Ymke Kootstra,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Minipunt - Aartswoud!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app
Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) De Minipunt in Aartswoud! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Locatie

Sinds 6 februari 2020 is de peuterspeelgroep samengevoegd met de kleutergroep van basisschool de Dubbele Punt in Aartswoud. De groep peuters en kleuters wordt onderwezen/begeleid door de leerkrachten van de school en een pedagogisch medewerker van De Minipunt. Voor de kinderen van De Minipunt is de pedagogisch medewerker van Berend Botje het aanspreekpunt. Voordeel van de intensieve samenwerking tussen De Minipunt en de Dubbele Punt is dat de leerlijnen van peuteropvang en school goed op elkaar kunnen worden afgestemd. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

Openingstijden Peuterspeelgroep De Minipunt

Geopend op dinsdag en donderdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep

Overige informatie

LRK-nummer: 158938859
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Minipunt

Binnenkijken

Wil je Peuterspeelgroep De Minipunt in Aartswoud eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Aanmelden

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

26 feb

Peuterspeelgroep De Minipunt samengevoegd met kleutergroep Obs de Dubbele Punt

Omdat het aantal kinderen bij peuterspeelgroep Berend Botje De Minipunt de afgelopen tijd is teruggelopen, is besloten de peuterspeelgroep samen te voegen met de kleutergroep van Obs de Dubbele Punt. Dankzij deze maatregel kan Berend Botje ook in de …

Lees meer
23 jul

Hoera! Een positief GGD-rapport voor PSG De Minipunt

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep De Minipunt in Aartswoud heeft op 6 juni 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.