Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje - Abbekerk!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. De peuterspeelgroep is gevestigd in Dorpshuis De Nieuwe Haven.

Openingstijden

Korte ochtend

Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend

Brengen tussen 8:00 en 8:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 319373757
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Abbekerk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

05 dec

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje in Abbekerk heeft op 9 november 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aa…

Lees meer
02 nov

Vissen bij Peuterspeelgroep ’t Tweide Woidje

Het boekje ‘De mooiste vis van de zee’ was inspiratie voor het thema ‘Wij gaan vissen’ bij de peuterspeelgroep in Abbekerk. Zo hebben de kinderen boekjes gelezen, vissen geknutseld, liedjes gezongen en gevist natuurlijk.

Lees meer