​​​​​​
Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Piramide in Andijk!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool De Piramide
  • Ruim lokaal in de school
  • Uitdagende buitenruimte

Welkom bij BSO (buitenschoolse opvang) De Piramide! De bso is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. We maken gebruik van de uitdagende buitenruimte van basisschool De Piramide. Op de bso vangen we zowel voor of na school kinderen op in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Bekijk onderstaand filmpje of lees hier meer.

Openingstijden buitenschoolse opvang De Piramide in Andijk

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor de bso in Andijk kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Andijk

Wij bieden hier, behalve buitenschoolse opvang (bso), ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 439904626
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Andijk

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij BSO De Piramide

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

15 jul

Positief GGD-rapport voor BSO Andijk

Ons team van BSO Andijk heeft op 19 mei 2021 telefonisch contact gehad met de GGD-inspecteur. Daarnaast zijn de nodige documenten met de inspecteur gedeeld. De GGD-inspecteur heeft bevestigd dat onze locatie voldoet aan alle getoetste voorwaarden.

Lees meer
02 mrt

Mooie waardering voor BSO Andijk

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt BSO Andijk enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg tevreden zijn. De b…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.