Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Piramide - Andijk!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Piramide
  • Ruim lokaal in de school
  • Uitdagende buitenruimte

Deze mooie nieuwe buitenschoolse opvang locatie van Berend Botje is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. We maken gebruik van de uitdagende buitenruimte van De Piramide.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 439904626
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Andijk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

09 mei

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Buitenschoolse opvang De Piramide

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang De Piramide in Andijk heeft op 21 februari 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan…

Lees meer
11 mrt

Geslaagde EHBO avond in Andijk!

Dinsdag 5 maart was er weer een geslaagde EHBO-workshop bij onze locatie in Andijk. De workshop werd verzorgd door BHV-4-YOU.

Tijdens deze avond kregen de deelnemers uitleg over hoe ze moeten handelen bij de meest voorkomende ongevallen bij kinderen…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.