Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Piramide in Andijk!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool De Piramide
  • Ruim lokaal in de school
  • Uitdagende buitenruimte

Welkom bij BSO (buitenschoolse opvang) De Piramide! De bso is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. We maken gebruik van de uitdagende buitenruimte van basisschool De Piramide. Op de bso vangen we zowel voor of na school kinderen op in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Klik dan hier

Openingstijden buitenschoolse opvang (BSO) De Piramide in Andijk

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Andijk

Wij bieden hier, behalve buitenschoolse opvang (bso), ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor de bso in Andijk kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 439904626
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Andijk

Binnenkijken bij BSO De Piramide in Andijk

Wil je de bso (buitenschoolse opvang) of peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in Andijk eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

17 feb

Disco bij bso's De Dijkwerkers en Andijk!

Afgelopen vrijdag was het niet alleen Valentijnsdag, maar ook disco-avond in Andijk! Alle kinderen van buitenschoolse opvanglocaties De Dijkwerkers in Wervershoof en De Piramide in Andijk waren uitgenodigd.  

Lees meer
28 okt

Meer leren over fossielen bij BSO Andijk en Wervershoof!

Een interessant en leerzaam bezoekje voor de kinderen van BSO Andijk en BSO De Dijkwerkers in Wervershoof afgelopen donderdag. Ze kregen een bezoekje van Peter, die heel veel weet over stenen en fossielen. Hij nam er veel mee voor kinderen en verteld…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.