Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Piramide - Andijk

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 234126255
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Andijk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

06 nov

Nienke’s opa op bezoek bij peuterspeelgroep Andijk!

Het meest interessante en leuke aan het thema: ‘wat rijdt er op de weg’? De kinderen van peuterspeelgroep Andijk zijn het daar allemaal over eens: het bezoek van de opa van Nienke! Hij kwam langs met zijn vrachtwagen van Bakker & Schilder transpo…

Lees meer
11 okt

Tjoeketjoek, op naar peuterspeelgroep Andijk!

Klein rood autootje, waar breng je ons naar toe? Naar oma en naar opa en naar de koetjes boe.” De peuters van peuterspeelgroep Andijk beleven veel plezier tijdens het thema: ‘wat rijdt er op de weg?’. Op die manier komen we erachter dat er veel vers…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.