​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk

Bij peuterspeelgroep De Piramide in Andijk doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Bekijk onderstaand filmpje of lees hier meer.

Openingstijden Peuterspeelgroep De Piramide

Geopend op maandag t/m vrijdag.
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Andijk

Wij bieden op in Andijk naast peuteropvang (inclusief VVE) ook de volgende opvangvorm:

Overige informatie

LRK-nummer: 234126255
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Andijk

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Rondkijken bij Peuterspeelgroep De Piramide

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

07 sep

Werken in de ijssalon bij Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk!

Nog even nagenieten van de zomer met een heerlijk ijsje! Dat doen we bij Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk. Met het thema ‘wij werken in de ijssalon’ leren de kinderen over ijs, maar ook over betalen en rekenen.

Lees meer
01 jun

Hoera! Positief GGD-rapport voor Andijk

Ons team van Peuterspeelgroep Andijk heeft op 15 april 2021 telefonisch contact gehad met de GGD-inspecteur. Daarnaast zijn de nodige documenten met de inspecteur gedeeld. De GGD-inspecteur heeft bevestigd dat onze locatie voldoet aan alle getoetste …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.