Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk

Bij peuterspeelgroep De Piramide in Andijk doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk

De peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep De Piramide in Andijk

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 234126255
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Andijk

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Piramide in Andijk

Wil je peuterspeelgroep De Piramide in Andijk eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-233 7180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

24 apr

Thuis knutselen in Andijk

Nog eventjes en dan kunnen de peuters van De Piramide in Andijk weer naar de peuterspeelgroep komen. Wat kijken we ernaar uit om de kinderen weer te zien! Omdat we nog even moeten wachten, hebben onze collega's van de peuterspeelgroep iets leuks beda…

Lees meer
13 mrt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Piramide

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk heeft op 30 januari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.