Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Andijk

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Piramide
  • Ruim lokaal in de school
  • Uitdagende buitenruimte

Deze mooie nieuwe buitenschoolse opvang locatie van Berend Botje is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. We maken gebruik van de uitdagende buitenruimte van De Piramide.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 439904626
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Andijk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

11 mrt

Geslaagde EHBO avond in Andijk!

Dinsdag 5 maart was er weer een geslaagde EHBO-workshop bij onze locatie in Andijk. De workshop werd verzorgd door BHV-4-YOU.

Tijdens deze avond kregen de deelnemers uitleg over hoe ze moeten handelen bij de meest voorkomende ongevallen bij kinderen…

Lees meer
31 jan

Gratis workshop EHBO bij kinderen en baby's in Andijk

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 5 maart 2019 een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij onze peuterspeelgroep en buitenschoolse o…

Lees meer