Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Piramide - Andijk

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Openingstijden

Korte ochtend:
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend:
Brengen tussen 8:00 en 8:15 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 234126255
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Andijk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

11 mrt

Geslaagde EHBO avond in Andijk!

Dinsdag 5 maart was er weer een geslaagde EHBO-workshop bij onze locatie in Andijk. De workshop werd verzorgd door BHV-4-YOU.

Tijdens deze avond kregen de deelnemers uitleg over hoe ze moeten handelen bij de meest voorkomende ongevallen bij kinderen…

Lees meer
31 jan

Gratis workshop EHBO bij kinderen en baby's in Andijk

Wist je dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Omdat wij veiligheid belangrijk vinden, bieden wij op dinsdag 5 maart 2019 een gratis workshop EHBO voor kinderen en baby's aan. De workshop is bij onze peuterspeelgroep en buitenschoolse o…

Lees meer