​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Droomgaard!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling is Berend Botje in de zomer 2021 verhuisd naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe moderne locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten.

Bso bij De Droomgaard
De bso-groepen zijn vanaf nu gevestigd in het nieuwe Kindcentrum. In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten zijn verdeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal van het nieuwe kindcentrum.

Samenwerking met scholen
De scholen en Berend Botje werken onderling veel samen en er is een open structuur is. Faciliteiten worden gedeeld en de ruimtes zijn veelal open of voorzien van grote ramen. Doordat de organisaties met elkaar verweven zijn wordt de overstap van de kinderopvang naar de basisschool minder groot.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier om te lezen hoe een dag er uit ziet bij de bso!

Openingstijden BSO De Droomgaard

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor deze bso via deze link.

Opvangmogelijkheden in Kindcentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook:

Kinderopvanglocatie in De Goorn

Naast opvang in het kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook kinderdagverblijf bij:

Overige informatie

LRK-nummer: 108098497
Huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij BSO De Droomgaard

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Of kom naar een van onze kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

23 aug

Kindcentrum De Droomgaard officieel van start gegaan!

Kindcentrum De Droomgaard is vandaag officieel van start gegaan! In de zomervakantie hebben we samen met scholen De Ieveling en De Sprankeling hard gewerkt om alle spullen te verhuizen en klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar. Wat is…

Lees meer
02 aug

Zomerspelen bij BSO De Goorn en Avenhorn!

In de zomervakantie kunnen de kinderen op de buitenschoolse opvang allerlei leuke activiteiten blijven doen. Op de BSO van De Goorn en Avenhorn is het thema deze zomer: 'Wij verhuizen naar Tokio', in verband met de Zomerspelen. Binnen dit thema is er…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.