​​​​​​
Judith Visser
locatieleidinggevende

Welkom bij de bso in Avenhorn: ClubBB De Droomgaard!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling is Berend Botje in de zomer 2021 verhuisd naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe moderne locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten.

Bso bij ClubBB De Droomgaard

In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten zijn verdeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal.

Samenwerking met scholen

De scholen en Berend Botje werken onderling veel samen en er is een open structuur is. Faciliteiten worden gedeeld en de ruimtes zijn veelal open of voorzien van grote ramen. Doordat de organisaties met elkaar verweven zijn wordt de overstap van de kinderopvang naar de basisschool minder groot.

Welkom bij ClubBB: de buitenschoolse opvang van Berend Botje!

Op zoek naar een uitdagende, gezellige én actieve buitenschoolse opvang? Dan ben je bij ClubBB aan het goede adres! Op onze locaties kan je kind zowel voor als na school terecht voor ontspanning of juist uitdaging. We vertellen je graag meer over wat jij kunt verwachten van de bso

Openingstijden ClubBB De Droomgaard

ClubBB De Droomgaard is geopend van maandag t/m vrijdag.

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor deze bso via deze link.

Opvangmogelijkheden in Kindcentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook:

Kinderopvanglocaties in Avenhorn

In Avenhorn bieden we ook:

Naast opvang in het kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook kinderopvang bij:

Overige informatie

LRK-nummer: 108098497
Huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij ClubBB De Droomgaard

Een aantal keer per jaar organiseren we een kijkochtend op ons kindcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt vanaf 08:45 uur binnenlopen. De eerstvolgende kijkochtend is op:

  • vrijdag 26 mei 2023 van 09:00 tot 10:30 uur

Passen onze inloop- en kijkmomenten niet in jouw agenda? Je kunt hier ook een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken.

28 apr

Een positief GGD-rapport voor ClubBB Berend Botje De Droomgaard

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van ClubBB Berend Botje De Droomgaard in Avenhorn heeft op 11 maart 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vo…

Lees meer
09 nov

Kindcentrum De Droomgaard officieel geopend

Op vrijdag 5 november is Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn officieel geopend door wethouder Win Bijman. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment, plantten de kinderen van de basisscholen De Ieveling, De Sprankeling en Kindero…

Lees meer