​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf De Droomgaard

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote, lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling is Berend Botje in de zomer van 2021 verhuisd naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe moderne locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten. We bieden op deze locatie kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang.

Vanaf het schooljaar 2021/2022 kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op het nieuwe kinderdagverblijf terecht. In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten zijn opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal van het nieuwe kindcentrum.

Samenwerking met scholen
De scholen en Berend Botje werken onderling veel samen en er is een open structuur is. Faciliteiten worden gedeeld en de ruimtes zijn veelal open of voorzien van grote ramen. Doordat de organisaties met elkaar verweven zijn wordt de overstap van de kinderopvang naar de basisschool minder groot.

Wil je meer weten over hoe het er aan toe gaat op een kinderdagverblijf van Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie.

Openingstijden Kinderdagverblijf De Droomgaard

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf via deze link.

Opvangmogelijkheden Kindercentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie in Avenhorn naast het kinderdagverblijf ook:

Kinderopvanglocaties in De Goorn

Naast opvang in het kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook hele dagopvang bij:

Overige informatie

LRK-nummer: 282811618
Huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

 

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Droomgaard

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Of kom naar een van onze kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

11 jan

Positief GGD-rapport Kinderdagverblijf Berend Botje De Droomgaard

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Berend Botje De Droomgaard in Avenhorn heeft op 29 november 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. O…

Lees meer
09 nov

Kindcentrum De Droomgaard officieel geopend

Op vrijdag 5 november is Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn officieel geopend door wethouder Win Bijman. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment, plantten de kinderen van de basisscholen De Ieveling, De Sprankeling en Kindero…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.