​​​​​​
Judith Visser
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf De Droomgaard

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote, lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

In Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten zijn opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal.

Samenwerking met De Ieveling en De Sprankeling
De scholen en Berend Botje werken onderling veel samen en er is een open structuur is. Faciliteiten worden gedeeld en de ruimtes zijn veelal open of voorzien van grote ramen. Doordat de organisaties met elkaar verweven zijn, wordt de overstap van de kinderopvang naar de basisschool minder groot.

Wil je meer weten over hoe het er aan toe gaat op een kinderdagverblijf van Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie.

Openingstijden Kinderdagverblijf De Droomgaard

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf via deze link.

Opvangmogelijkheden Kindcentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie in Avenhorn naast het kinderdagverblijf ook:

Kinderopvanglocaties in Avenhorn

In Avenhorn bieden we ook:

Naast opvang in het kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook kinderopvang bij:

Overige informatie

LRK-nummer: 282811618
Huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

 

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Droomgaard

Een aantal keer per jaar organiseren we een kijkochtend op ons kindcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt vanaf 08:45 uur binnenlopen. De eerstvolgende kijkochtend is op:

  • vrijdag 26 mei 2023 van 09:00 tot 10:30 uur

Passen onze inloop- en kijkmomenten niet in jouw agenda? Je kunt hier ook een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken.

 

25 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf De Droomgaard

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf De Droomgaard in Avenhorn heeft op 29 november 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie v…

Lees meer
02 feb

De burgemeester leest voor uit De Gruffalo

Wat had de burgemeester van de gemeente Koggenland, Monique Bonsen, het leuk gevonden om de kinderen tijdens de Nationale Voorleesdagen op locatie voor te lezen! Helaas kan dat nu niet en daarom organiseerden wij een online voorleesmiddag met de peut…
Lees meer