​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Droomgaard!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote, lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • VVE-locatie
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling is Berend Botje in de zomer van 2021 verhuisd naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe moderne locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten. We bieden op deze locatie kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang.

Vanaf het schooljaar 2021/2022 kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar op de peuterspeelgroep terecht. In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten zijn opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal van het nieuwe kindcentrum.

Samenwerking met scholen
De scholen en Berend Botje werken onderling veel samen en er is een open structuur is. Faciliteiten worden gedeeld en de ruimtes zijn veelal open of voorzien van grote ramen. Doordat de organisaties met elkaar verweven zijn wordt de overstap van de kinderopvang naar de basisschool minder groot.

Wil je meer weten over peuteropvang en wat we allemaal doen op de peuterspeelgroep? Kijk dan hier.

Openingstijden peuterspeelgroep De Droomgaard

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden Kindercentrum De Droomgaard

Wij bieden bij Kindercentrum De Droomgaard naast de peuterspeelgroep ook:

Kinderopvanglocaties in De Goorn

Naast opvang in het kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook hele dagopvang bij:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 282811618
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

 

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep De Droomgaard

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

09 nov

Kindcentrum De Droomgaard officieel geopend

Op vrijdag 5 november is Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn officieel geopend door wethouder Win Bijman. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment, plantten de kinderen van de basisscholen De Ieveling, De Sprankeling en Kindero…

Lees meer
23 aug

Kindcentrum De Droomgaard officieel van start gegaan!

Kindcentrum De Droomgaard is vandaag officieel van start gegaan! In de zomervakantie hebben we samen met scholen De Ieveling en De Sprankeling hard gewerkt om alle spullen te verhuizen en klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar. Wat is…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.