Audrey Suring,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Overhaal - Avenhorn!

Deze mooie nieuwe buitenschoolse opvang locatie van Berend Botje is gevestigd in twee lokalen van basisschool De Overhaal in Avenhorn. We maken gebruik van het talententheater en de uitdagende buitenruimte van De Overhaal.

Openingstijden

Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • naschoolse opvang

Overige informatie

LRK-nummer: 124997156
Huisregels
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport De Overhaal

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

10 dec

Buitenschoolse opvang bij De Overhaal breidt uit

Het aantal kinderen op de buitenschoolse opvang in De Goorn groeit. Omdat uitbreiding bij verenigingsgebouw De Koperblazer helaas niet mogelijk bleek, is er voor gekozen te stoppen met opvang op deze locatie. In plaats daarvan krijgt Berend Botje er …

Lees meer
03 okt

Feestelijke ‘aftrap’ nieuw te realiseren kindcentrum Avenhorn

Het was letterlijk een feestelijke aftrap, afgelopen vrijdag 27 september, op de Buitenroede in Avenhorn. Bijna 40 medewerkers van basisscholen De Ieveling, De Overhaal, de Jozefschool en Kinderopvang Berend Botje kwamen bijeen om de realisatie van h…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.