​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Overhaal - Avenhorn!

Deze mooie buitenschoolse opvanglocatie van Berend Botje is gevestigd in twee lokalen van basisschool De Overhaal in Avenhorn. Bij BSO De Overhaal kan je kind na schooltijd terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitstapjes. We maken gebruik van het talententheater en de uitdagende buitenruimte van De Overhaal.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Bekijk onderstaand filmpje of lees hier meer.

 

 

Openingstijden BSO De Overhaal

Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Avenhorn

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • naschoolse opvang

Aanmelden voor deze locatie?

Wil je jouw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang bij basisschool De Overhaal, klik dan hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 124997156
Huisregels
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport De Overhaal

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij BSO De Overhaal in Avenhorn

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

17 mei

Aanleg wegen rondom De Droomgaard krijgt vorm

De bouw van De Droomgaard verloopt voorspoedig. Inmiddels schiet ook de aanleg van het wegennet rondom het nieuwe Kindcentrum aardig op!

Lees meer
07 mei

Vissen, schminken en yoga bij BSO De Overhaal

In de meivakantie hebben de kinderen van BSO De Overhaal niet stilgezeten. De hele week zijn ze bezig geweest met leuke activiteiten. Zo zijn de kinderen gaan vissen, is er geschminkt en kwam er een echte yogadocente een yogales geven.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.