Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Overhaal - Avenhorn!

Deze mooie buitenschoolse opvanglocatie van Berend Botje is gevestigd in twee lokalen van basisschool De Overhaal in Avenhorn. Bij BSO De Overhaal kan je kind na schooltijd terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitstapjes. We maken gebruik van het talententheater en de uitdagende buitenruimte van De Overhaal.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

 

 

Openingstijden BSO De Overhaal

Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • naschoolse opvang

Overige informatie

LRK-nummer: 124997156
Huisregels
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport De Overhaal

Binnenkijken

Wil je BSO De Overhaal eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang bij basisschool De Overhaal, klik dan hier.

24 feb

BSO-filmavond bij Kindercentrum De Goorn

Afgelopen donderdag 20 februari organiseerden we een film-avond voor bso De Overhaal en bso De Petteflet bij Kindercentrum De Goorn.

Lees meer
10 dec

Buitenschoolse opvang bij De Overhaal breidt uit

Het aantal kinderen op de buitenschoolse opvang in De Goorn groeit. Omdat uitbreiding bij verenigingsgebouw De Koperblazer helaas niet mogelijk bleek, is er voor gekozen te stoppen met opvang op deze locatie. In plaats daarvan krijgt Berend Botje er …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.