​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Avenhorn!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote, lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • VVE-locatie
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Kinderopvang Berend Botje biedt vanaf zomer 2021 peuterspeelgroep, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in het nieuwe Kindcentrum Avenhorn. De buitenschoolse opvang start naar alle waarschijnlijkheid tijdens de zomervakantie al op de nieuwe locatie. De peuterspeelgroep en het kinderdagverblijf starten in het nieuwe schooljaar. Aanmelden is nu al mogelijk.

Momenteel biedt Berend Botje buitenschoolse opvang (bso) bij basisschool De Overhaal en bij Kindercentrum De Goorn aan de Kantbeugel. De bso-groepen verhuizen straks naar het nieuwe Kindcentrum. Ook de huidige peuterspeelgroepen van Kindercentrum De Goorn verhuizen naar het Kindcentrum. Kindercentrum De Goorn gaat zich na de zomervakantie volledig op hele dagopvang (kinderdagverblijf) richten.

In het nieuwe Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten worden opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken straks gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein.

Wil je meer weten over peuteropvang en wat we allemaal doen op de peuterspeelgroep? Kijk dan hier.

Openingstijden peuterspeelgroep Avenhorn

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden Kindcentrum Avenhorn 

Wij bieden bij Kindcentrum Avenhorn naast de peuterspeelgroep ook:

Kinderopvanglocaties in De Goorn

Naast opvang in het Kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook hele dagopvang bij:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

 

19 jan

Aanmelding voor kinderopvang bij Kindcentrum Avenhorn gestart

Nieuw! Berend Botje biedt vanaf zomer 2021 peuterspeelgroep, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in het nieuwe Kindcentrum Avenhorn. De buitenschoolse opvang start naar alle waarschijnlijkheid tijdens de zomervakantie al op de nieuwe locatie. …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.