​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Droomgaard!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling verhuist Berend Botje in de zomer 2021 naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten. Aanmelden is nu al mogelijk.

Verhuizing van bso
Momenteel biedt Berend Botje buitenschoolse opvang (bso) bij basisschool De Overhaal en bij Kindercentrum De Goorn aan de Kantbeugel in De Goorn. De bso-groepen verhuizen straks naar het nieuwe Kindcentrum. In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten worden opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken straks gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal van het nieuwe kindcentrum.

Samenwerking met scholen
De scholen die in het gebouw komen zijn De Ieveling en De Sprankeling. Berend Botje werkt al jaren nauw samen met de scholen. Er worden afspraken gemaakt over de planning van activiteiten, vakanties en uitjes. De visies van de scholen en Berend Botje sluiten goed op elkaar aan, evenals de thema’s waarmee op de groepen wordt gewerkt. Mede hierdoor ontstaat een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier om te lezen hoe een dag er uit ziet bij de bso!

Openingstijden BSO De Droomgaard

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor deze bso via deze link.

Opvangmogelijkheden in Kindcentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook:

Kinderopvanglocaties in De Goorn

Naast opvang in het Kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook hele dagopvang bij:

Overige informatie

Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

17 mei

Aanleg wegen rondom De Droomgaard krijgt vorm

De bouw van De Droomgaard verloopt voorspoedig. Inmiddels schiet ook de aanleg van het wegennet rondom het nieuwe Kindcentrum aardig op!

Lees meer
19 jan

Aanmelding voor kinderopvang bij Kindcentrum Avenhorn gestart

Nieuw! Berend Botje biedt vanaf zomer 2021 peuterspeelgroep, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in het nieuwe Kindcentrum Avenhorn. De buitenschoolse opvang start naar alle waarschijnlijkheid tijdens de zomervakantie al op de nieuwe locatie. …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.