​​​​​​
Virginia Elzinga,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf De Droomgaard

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin
  • Grote, lichte groepsruimten, verdeeld in verschillende hoeken
  • Nauwe samenwerking met de scholen in het Kindcentrum

Samen met de scholen De Ieveling en De Sprankeling verhuist Berend Botje in de zomer 2021 naar Kindcentrum De Droomgaard aan de Buitenroede in Avenhorn: een compleet nieuwe locatie die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid, met een uitdagende natuurtuin en lichte, comfortabele ruimten. We bieden op deze locatie kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Aanmelden is nu al mogelijk.

Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op het nieuwe kinderdagverblijf terecht. In het Kindcentrum heeft Berend Botje de beschikking over meerdere grote, lichte groepsruimten. Deze ruimten worden opgedeeld in verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek, ontdekhoeken en de leeshoek. Voor de kinderen is het overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging. Bij Berend Botje spelen de kinderen vaak buiten. Zij maken straks gebruik van de grote, uitdagende en natuurlijke buitenruimte. Speciaal voor de kleinere kinderen van de dagopvang is er een afgesloten buitenterrein. Bij slecht weer kunnen de kinderen sporten en bewegen in de gymzaal van het nieuwe kindcentrum.

Wil je meer weten over hoe het er aan toe gaat op een kinderdagverblijf van Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie.

Openingstijden Kinderdagverblijf De Droomgaard

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf via deze link.

Opvangmogelijkheden Kindercentrum De Droomgaard

Wij bieden op deze locatie in Avenhorn naast het kinderdagverblijf ook:

Kinderopvanglocaties in De Goorn

Naast opvang in het Kindcentrum in Avenhorn bieden wij ook hele dagopvang bij:

Overige informatie

Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport

17 mei

Aanleg wegen rondom De Droomgaard krijgt vorm

De bouw van De Droomgaard verloopt voorspoedig. Inmiddels schiet ook de aanleg van het wegennet rondom het nieuwe Kindcentrum aardig op!

Lees meer
19 jan

Aanmelding voor kinderopvang bij Kindcentrum Avenhorn gestart

Nieuw! Berend Botje biedt vanaf zomer 2021 peuterspeelgroep, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in het nieuwe Kindcentrum Avenhorn. De buitenschoolse opvang start naar alle waarschijnlijkheid tijdens de zomervakantie al op de nieuwe locatie. …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.