Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek!

Welkom bij peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek! Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. 

Gevestigd in basisschool De Kraaienboom

Peuterspeelgroep De Minimolen is gevestigd in een lokaal van basisschool De Kraaienboom in Benningbroek, waarmee wij een mooie samenwerking hebben. Binnen deze samenwerking streven wij er naar om de overstap naar de basisschool voor iedere peuter zo laagdrempelig mogelijk te maken. De buitenspeelruimte is ingericht als natuurtuin met wilgentunnels en doordachte begroeiing. De groepsruimte is ingericht met verschillende speelhoeken, een grote zitzak met boekjes en een speelhuis met glijbaan. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij de peuterspeelgroep in Benningbroek en onze andere peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden van peuterspeelgroep De Minimolen

Geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Brengen tussen 8:15 en 8:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden in Benningbroek

Wij bieden op peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier. 

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 353887535
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Benningbroek

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek

Wil je peuterspeelgroep De Minimolen eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

 

20 jan

Voor- en vroegschoolse educatie bij Peuterspeelgroep De Minimolen

Wist je dat peuterspeelgroep de Minimolen van Berend Botje in basisschool De Kraaienboom een VVE locatie is? VVE staat voor: voor- en vroegschoolse educatie en is een zeer belangrijke en effectieve methode om kinderen beter voor te bereiden op de ove…

Lees meer
29 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Minimolen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek heeft op 23 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locati…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.