Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Minimolen - Benningbroek!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. 

De peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van basisschool De Kraaienboom in Benningbroek, waarmee wij een mooie samenwerking hebben. Binnen deze samenwerking streven wij er naar om de overstap naar de basisschool voor iedere peuter zo laagdrempelig mogelijk te maken.

De buitenspeelruimte is ingericht als natuurtuin met wilgentunnels en doordachte begroeiing. De groepsruimte is ingericht met verschillende speelhoeken, een grote zitzak met boekjes en een speelhuis met glijbaan.

Openingstijden

Geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Brengen tussen 8:15 en 8:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier. 

Overige informatie

LRK-nummer: 353887535
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Benningbroek

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

02 dec

Voor- en vroegschoolse educatie bij Peuterspeelgroep De Minimolen

Wist je dat peuterspeelgroep de Minimolen in basisschool De Kraaienboom naast (bijna) al onze peuterspeelgroepen ook een VVE locatie is? VVE (voor- en vroegschoolse educatie) is een zeer belangrijke en effectieve methode om kinderen beter voor te ber…

Lees meer
29 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Minimolen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek heeft op 23 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locati…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.