Audrey Suring,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Koperblazer - De Goorn

  • Berend Botje-app
  • Groot speelplein
  • Muziek- en theater BSO
  • Vlakbij de Jozefschool

Deze in 2017 geopende BSO-locatie is een unieke muziek- en theater-BSO in de prachtige ruimte van Brassband Kunst naar Kracht. Dankzij onze unieke samenwerking met de brassband worden op deze buitenschoolse opvanglocatie regelmatig muzieklessen gegeven!

Het gebouw ‘De Koperblazer’, heeft een ideale ligging: op loopafstand van de Jozefschool, naast de tennisbaan en middenin een woonwijk. De aangrenzende buitenruimte is geheel omheind zodat de kinderen veilig en naar hartenlust buiten kunnen spelen!

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in De Goorn

Wij bieden de volgende opvangvormen:
• Hele dagopvang (0 tot 4 jaar)
• Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
o voorschoolse opvang
o naschoolse opvang
• Peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar)

Overige informatie
LRK-nummer: 125418528
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

27 mrt

Help mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind!

Restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiati…

Lees meer
26 mrt

Ontwikkelingen rondom Kindcentrum Buitenroede

Regelmatig informeren we je over de ontwikkelingen rondom het nieuw te bouwen Kindcentrum Buitenroede in Avenhorn. Zo vond er op maandagavond 11 maart een informatieavond voor de medezeggenschapsraden van de Ieveling, de Overhaal en de Jozefschool pl…

Lees meer